Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Linnschpinn; Nøkkelord:

Side 1 av 2 1 2

Søk: Søket tok 0.02 sekunder.

  1. Sv: PFC – Personlig FruktbarhetsComputer - krøll i måling

    hehe det kan man si - jeg ble gravid (!) Det lyste så mye rødt, men jeg antok jo at frukbarheten min hadde forduftet pga stoffskiftet, men når jeg ble riktig medisinert - så begynte jo kroppen og...
  2. Svar
    0
    Visninger
    3,024

    Veien til god helse går gjennom magen

    Anbefaler denne artikkelen på det sterkeste!

    http://fitnessbloggen.no/veien-til-god-helse-gar-gjennom-magen/
  3. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Anbefalt lesning!

    Anbefaler denne artikkelen på det sterkeste!

    http://fitnessbloggen.no/veien-til-god-helse-gar-gjennom-magen/
  4. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    En liten oppdatering!

    Fastlegen min ringte for et par dager siden og ba meg øke til 75 mcg 4 dager i uken og fortsette på 50 mcg 3 dager i uken, da min forrige blodprøve viste at stoffskiftet...
  5. Svar
    48
    Visninger
    28,328

    Sv: Depresjon eller?

    Nå vet jeg ikke om det stemmer - ettersom fastlegen min er en konservativ lege som ikke egentlig vil gi meg behandling, men han sa at man må passe på at TSH ikke blir for lavt, for da risikerer man å...
  6. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Hei igjen. Da har jeg fått igjen min fastlege - etter å ha hatt en vikar i sommer. Vi snakket om behandling og han forklarte meg at han var av den konservative typen - de som vil vente til...
  7. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Sliter fortsatt med søvn, men fant ut at det kanskje er selenen jeg tar om kvelden som gjør at jeg sover dårlig. Tok ikke selen i går, og har sovet godt i natt. Sendt henvisning til Aker og håper jeg...
  8. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Ikke vet jeg - det de sier er at jeg kan få lavt stoffskifte - om et år eller om fem år. Det vet de ikke. Men at det bare er å ta blodprøver til jeg blir verre. Men f...! Jeg er da ikke interessert i...
  9. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Etter å ha sluttet på Levaxin i ca. en uke i påvente på at min fastlege skal komme tilbake... (vært en vikar som har lekt bingo med medisineringen) ..ble jeg kjempe dårlig! Måtte opp på legekontoret...
  10. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Det sa jeg til han også!!! men han begynte å snakke om at det kunne være tarmen min og at det muligens var cøliaki - men det har jeg jo sjekket tidligere, har ikke det!!
    Blir sjokkert - han er jo...
  11. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Han sa at antistoffene ikke hadde noen betydning og at de kan være der resten av livet mitt...




    Jeg tok blodprøver den 18.juli og vi gikk igjennom de. TSH hadde gått ned til 2,5 og T4 mener...
  12. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    ....da har jeg vært hos legen og trodde jeg skulle øke doseringen på Levaxin.. men fordi jeg tok en B12 injeksjon for 4 uker siden - kunne ikke legen vite om jeg følte meg bedre av B12 eller av...
  13. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Dette er jo det legen har valgt at jeg skal starte med - jeg vet ikke om den skal opp, men jeg skal ta med noen artikler til legen som underbygger nettopp dette.
  14. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Jeg har en venninne med akkurat samme verdier som meg, og hun tar 125mcg - gått ned 12 kg, fått mer overskudd og har et mye bedre liv. (Jeg vet også at vi er forskjellige - så det er jo ikke gitt at...
  15. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Synes det er rart at endokrinologen så på disse blodprøvesvarene og mente at jeg var innenfor normalen og hvorfor skulle jeg da ta tilskudd av hormoner? Det sa seg selv at det ikke var noe vits i......
  16. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    3.April

    Anti TPO >1300
    T3 4,6 (3,5 - 6,5)
    T4 15 (11-23)
    TSH 3,6 (0,2-4)
    Ferritin 52 (15-200)
    B12 328...
  17. PFC – Personlig FruktbarhetsComputer - krøll i måling

    Er det noen her som bruker PFC? Min er helt ute og kjører, og jeg begynner å lure på om det er noe galt med meg, eller om det er stoffskiftet som gjør at PFC ikke klarer å tolke målingene mine... ...
  18. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    I går var jeg på kostholdsforedrag med Stig Bruset og fikk en hel del nyttig info om kost og trening! Blant annet at D3 bør ligge på 80-90 og der lå jeg 63 i april. (Hmm lurer på hvordan det var i...
  19. Sv: Ny på forumet, og har endelig fått konstatert lavt stoffskifte

    Forrige blodprøve tok jeg hos endokrinologen, og den fikk jeg ikke med meg. Skal ringe de og spørre om de kan sende meg den. Fikk bare beskjed om at alt var innenfor referanseområdet. Og at TSH hadde...
  20. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Takker for gode innlegg :)

    Jeg vet ikke selv hva jeg skal tro om disse legene, og jeg vet om flere med lavt stoffskifte som ikke får riktig behandling, men som heller ikke setter seg inn i hva det...
  21. Sv: Ny på forumet, og har endelig fått konstatert lavt stoffskifte

    Heisann! Jeg sitter i akkurat samme båt som deg, og lurer på om jeg skal øke til 50mcg på egenhånd, ettersom legen er på ferie (!) og jeg ikke får vært hos han før 8 uker etter oppstart på 25mcg.. ...
  22. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Jeg har vært hos endokrinolog. Han mente jeg ikke skulle få behandlig i det hele tatt (!) at jeg måtte vente til jeg ble dårligere. Det var bare tull å begynne med Levaxin når jeg fortsatt hadde...
  23. Svar
    78
    Visninger
    35,908

    Bare tull å begynne med Levaxin når jeg fortsatt hadde egenproduksjon

    Jeg har vært hos endokrinolog. Han mente jeg ikke skulle få behandlig i det hele tatt (!) at jeg måtte vente til jeg ble dårligere. Det var bare tull å begynne med Levaxin når jeg fortsatt hadde...
  24. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    Takk For svar! Jeg skal jo "prøvebehandle" for å se om det har noe effekt på mine symptomer. Men for at man skal føle seg bedre burde TSHen senkes? Klarer man å oppnå det på en 6 måneders...
  25. Svar
    43
    Visninger
    17,396

    Sv: Er i gråsonen og trenger sårt noen råd!

    ER så spent på om han legen sier seg enig i det... men den tid den sorg! Nå er jeg i full gang med trening og i dag har jeg vært på kostholdsveiledning og det er noen småfeil jeg har gjort til hvert...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 35
Side 1 av 2 1 2

Logg inn

Logg inn