Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Pingvinen; Nøkkelord:

Side 1 av 78 1 2 3 4

Søk: Søket tok 0.07 sekunder.

  1. Svar
    4
    Visninger
    2,347

    Sv: Gravid uke 26, lavt fT4/TSH

    Det varierer fra labratorium til labratorium.
    Mine prøver blir testet på Sørlandet sykehus og der er referanseområdet 11-22.
    Andre steder kan det være 10-20 og andre steder andre tall enn det også....
  2. Svar
    4
    Visninger
    2,347

    Sv: Gravid uke 26, lavt fT4/TSH

    Enten det er FT4 som er 4,25 eller om det er TSH som er 4,25, så betyr begge variantene at stoffskiftet ditt er lavt. Er det FT4 så er det katastrofalt lavt.....
    Om TSH er 4,25 så KAN fremdeles din...
  3. Svar
    43
    Visninger
    28,996

    Sv: Fordøyelse og energitap

    Kanskje ta en blodprøve for å sjekke b1?
  4. Sv: Ingen effekt av Levaxin. Hva gjør jeg nå?

    Du bør, ved hver kontroll av stoffskiftet, alltid ta TSH, FT3 og FT4.

    Husk at du ALLTID skal ta stoffskifteprøver så nær klokken åtte om morgenen som mulig og selvsagt ALLTID være medisinfastende....
  5. Svar
    24
    Visninger
    8,876

    Sv: Tilbake på forumet.... :-)

    Ved høyt stoffskifte er det pulsen/hjerterytmen som blir høy, ikke blodtrykket.

    Er det vanlig for deg å ikke orke spise pga vondt i magen/ forstoppet? Skjelvingen på hendene kan da komme av at...
  6. Svar
    24
    Visninger
    8,876

    Sv: Tilbake på forumet.... :-)

    Fikk du ikke målt FT3?
    Den sier mye mer om hvordan du er dosert enn FT4.
    TRAS på 0,9 bør følges med iallefall. Referanseområdet på mange labratorium er 1,0.

    Jeg både høy anti-TPO og høy TRAS,...
  7. Sv: Godkjenning av resepter på "natur thyroid"

    Ja, blå resept er mer eller mindre umulig for tiden, og det tragiske er at flere spesialister ikke lenger vil søke om blå respt fordi "ingen får det".
    Leste senest i dag om ei som anket det inn for...
  8. Sv: Kan man bli utmattet av langvarig overdosering?

    Med så lav ferritin og B12 vil du ikke få det opp bare med normal kost. Det er vel det du har spist frem til nå, og verdiene er ikke mye og skryte av.
    Bruker selv femijern+C da den ikke gir meg...
  9. Sv: Kan man bli utmattet av langvarig overdosering?

    Med så lav ferritin og B12 vil du ikke få det opp bare med normal kost. Det er vel det du har spist frem til nå, og verdiene er ikke mye og skryte av.
    Bruker selv femijern+C da den ikke gir meg...
  10. Sv: Kan man bli utmattet av langvarig overdosering?

    Alat under referanseområdet har absolutt ingen betydning for deg, men ferritin og B12 er begge lave, så du bør få dem opp.
    Savner prøver av FT3 og d-vitaminer på denne listen.
  11. Sv: Kan man bli utmattet av langvarig overdosering?

    Alat under referanseområdet har absolutt ingen betydning for deg, men ferritin og B12 er begge lave, så du bør få dem opp.
    Savner prøver av FT3 og d-vitaminer på denne listen.
  12. Sv: Kan man bli utmattet av langvarig overdosering?

    Helst helt fastende, men alltid helt medisinfastende (altså MINST 12 timer siden du tok medisner)

    Har du sett prøvesvarene på d-3, Ferritin og B12 selv?
    Noen leger sier alt er fint så lenge man...
  13. Sv: Kan man bli utmattet av langvarig overdosering?

    Helst helt fastende, men alltid helt medisinfastende (altså MINST 12 timer siden du tok medisner)

    Har du sett prøvesvarene på d-3, Ferritin og B12 selv?
    Noen leger sier alt er fint så lenge man...
  14. Sv: Kan man bli utmattet av langvarig overdosering?

    Pass på å få ta prøvene så nær klokken åtte som mulig og vær fastende når du tar prøvene.
    Ville nok i tillegg til
    TSH
    FT3
    FT4
    anti-TPO
    TRAS
    også fått sjekket
    d-vitaminer
    B12
  15. Sv: Kan man bli utmattet av langvarig overdosering?

    Pass på å få ta prøvene så nær klokken åtte som mulig og vær fastende når du tar prøvene.
    Ville nok i tillegg til
    TSH
    FT3
    FT4
    anti-TPO
    TRAS
    også fått sjekket
    d-vitaminer
    B12
  16. Svar
    9
    Visninger
    3,504

    Sv: Har begynt på lavkarbo

    Det sies at lavkarbo er vektregulerende og av og til er ikke hjernen vår helt enig i det kroppen mener er rett vekt. Kanskje er din naturlige vekt slik den er nå? Og kanskje er det slik at kroppen...
  17. Svar
    9
    Visninger
    3,504

    Sv: For lite karbohydrater?

    Husk å få i deg nok salt.
    På lavkarbo kutter man jo alt hel og halvfabrikata som det er salt i alle steder. Når man da går over til ren mat, er det lett å glemme saltet.
    Ellers liker mange ferske...
  18. Sv: Betennelse i skjoldbruskkjertelen. Ny og trenger hjelp

    Legen din vil ikke fortelle deg at du har den auto-immune varianten av lavt stoffskifte, Hashimoto, og det sier meg at vedkommende ikke tar stoffskiftet alvorlig.
    Med så høy anti-TPO er det ingen...
  19. Svar
    15
    Visninger
    6,303

    Sv: Hvordan man tar armour?

    Man skal kunne få "tampongene" på alle sykehus, men vi har iallefall måtte sende dem selv til Aker.
    Kortisol i blod er en veldig dårlig test, for det første så skal prøven tas presis klokken åtte om...
  20. Svar
    30
    Visninger
    10,054

    Sv: Hvordan man tar armour?

    Man skal kunne få "tampongene" på alle sykehus, men vi har iallefall måtte sende dem selv til Aker.
    Kortisol i blod er en veldig dårlig test, for det første så skal prøven tas presis klokken åtte om...
  21. Sv: Hei! Jeg heter Anne, kommer fra Sørlandet og har fått struma...

    Du kan selvsagt ringe Øverbye og få resultatet om du allerede har sjekket det nylig. Vi her i huset, iallefall tre av oss, har fått rekvisjon fra lege, hentet urindunker (hver dunk har bare plass til...
  22. Svar
    22
    Visninger
    8,054

    Sv: Slutt på naturthyroid på blå resept?

    Det er helt tragisk at HELFO får lov til å gjøre dette:mad:
    Hva blir det neste? Vil det bli problemer med å få registreringsfritak også?
  23. Svar
    22
    Visninger
    8,054

    Slutt på naturthyroid på blå resept?

    Får høre fra Sjøgrensforumet at fra sist høst ble det full stopp på å skrive ut naturthyroid på blå resept til nye brukere.
    Stemmer dette? Noen som vet?
    Jeg hentet selv ut medisiner i sist uke, og...
  24. Sv: Hei! Jeg heter Anne, kommer fra Sørlandet og har fått struma...

    Jeg synest stoffskifteprøvene dine er fine.
    Din B12 og dine d-vitaminer kunne godt vært litt høyere.
    Jeg tror jeg ville anbefalt deg å få testet jod i døgnurin for å se om det er en jod-mangel som...
  25. Sv: Hei! Jeg heter Anne, kommer fra Sørlandet og har fått struma...

    Stoffskifteprøver:
    TSH
    FT3
    FT4
    anti-TPO
    TRAS
    Siden du er fra Sørlandet så vil nok dine prøver, som mine, bli sjekket ved Sørlandet sykehus. Der er referanseområdene for TSH 0,3-4,2 og denne bør...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 1927
Side 1 av 78 1 2 3 4

Logg inn

Logg inn