Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Mathilde; Nøkkelord:

Søk: Søket tok 0.02 sekunder.

  1. Svar
    3
    Visninger
    5,253

    Sv: Heisann, tror kanskje jeg hører til her.

    Har fått svar på blodprøvene mine nå:

    Anti-TPO <10 IU/ml (<50)
    CRP 9*
    Fritt thyroxin 16 pmol/L (9-22)
    SR 18 (0,00-20,00)
    TSH 0,86 mIU/L (0,20 - 4,30)

    Har laget et ny innlegg også, for å se...
  2. Svar
    0
    Visninger
    4,073

    Fine blodprøver?

    Kan noen av dere være så snille å tyde disse blodprøvene for meg?
    Legen sa de var helt fine, og at verdiene mine lå godt innenfor normalen.

    For de interesserte kan dere lese resten av...
  3. Svar
    3
    Visninger
    5,253

    Sv: Heisann, tror kanskje jeg hører til her.

    Hei Anisa vink11

    Tusen tusen takk for ditt opplysende svar på mitt innlegg.
    Jeg har nå notert ned alt det viktige som du nevnte så jeg vet hva jeg skal be legen om å gjøre når jeg skal tilbake...
  4. Svar
    3
    Visninger
    5,253

    Heisann, tror kanskje jeg hører til her.

    Heisann alle sammen :)

    For knapt en uke siden ble det oppdaget at jeg har forstørret skjoldbruskkjertel etter at jeg selv plutselig kjente en svær kul på halsen i forbindelse med en lett...
Viser søkeresultater 1 til 4 av 4

Logg inn

Logg inn