Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Tina Jeanett; Nøkkelord:

Side 1 av 3 1 2 3

Søk: Søket tok 0.01 sekunder.

  1. Sv: Forumet har utviklet seg i retning av en brevkasse i løpet av 2011/2012

    Hei

    jeg er utrolig glad for at jeg fant forumet, jeg har lært sååå utrolig mye av å lese , å lese, å lese i alle de forskjellige emnene i dette forumet..:shock::p
    Tuusen takk til alle som ofrer...
  2. Sv: Fine blodprøver, ufin form. Noen som kan se noe jeg kan forske videre på?

    Du MÅ instistere på at de også skal ta meg Fritt T3..

    Hvis du har fått med deg blodprøvearket for å ta prøver , krysser du bare av selv for de du vil ha med ...:cool:
  3. Sv: Ordassosiasjonsleken, hva er det første du tenker når du ser dette ordet?

    påskeferie..
  4. Sv: Fjerner man antistoffene ved å fjerne skjoldbruskkjertelen?

    Hei Uheldig..

    kan du fortelle oss hva de andre prøvene dine er på og ? TSH , fritt T3, B12.

    Tinavink11
  5. Svar
    30
    Visninger
    16,103

    Sv: Mine tanker og støtte fra dere

    Mener at Ft3 bør ligge så høyt som mulig innenfor referansen for at du skal bli best mulig medisinert, og dermed føle deg bra og.

    Anisa eller noen av dere andre superflinke her inne ??
  6. Svar
    30
    Visninger
    16,103

    Sv: Mine tanker og støtte fra dere

    Hei

    Kan du si noe om hva FT3 og FT4 ligger på , har det ikke blitt målt.?

    Min TSH lå sist på 0,1 , jeg går på både Levaxine og Armour ( mest Armour) , og jeg har lært at man ikke kan se blindt...
  7. Sv: Ordassosiasjonsleken, hva er det første du tenker når du ser dette ordet?

    dyre medisiner...
  8. Sv: Ordassosiasjonsleken, hva er det første du tenker når du ser dette ordet?

    sjøgang....
  9. Svar
    38
    Visninger
    21,829

    Sv: Armour Thyroid

    Hei alle..

    Formen har vært utrolig bra i det siste, følt meg nesten frisk faktisk. hvis man ser bort i fra at jag har tannverk i skuldre og armer da ..

    Men i går, onsdag, var jeg skikkelig...
  10. Svar
    4
    Visninger
    2,363

    Sv: Fra Lavt til høyt, hvaskjera?

    hei

    kan du fortelle hva din FT3 er ?

    Tinavink11
  11. Svar
    17
    Visninger
    6,773

    Sv: Hjelp til å tolke svarene fra blodprøven?!

    Hei

    Du har nok lavt stoffskifte ja.

    Ble det tatt kun disse prøvene ?
    Jernet ditt er veldig lavt .
    Har du ikke resultatet for Fritt T3 ?
    Du bør og få tatt prøve på D vitamin , B12 ,...
  12. Sv: 22år gammel gutt. lav t3, lav t4, lavt testosteron.

    Hei

    For meg ser det ut som om du har lavt stoffskifte. Hadde vært fint om du kunne fått med referanseverdiene på alle linjene.
    Fritt T3 er veldig lavt, og at du er sliten er ikke rart. Vanskelig...
  13. Svar
    31
    Visninger
    20,483

    Sv: Trenger tips fra dere

    Hei igjen.

    Men det er fritt T3 som forteller om ståa da, så den må du spørre hva var. Det er den kroppen nyttegjør seg av .
    fritt T3 lages av fritt T4 , men mange har dårlig "produksjon" av fritt...
  14. Svar
    31
    Visninger
    20,483

    Sv: Trenger tips fra dere

    Hei Student 24.

    Hva lå din T3 og T4 på ?? , man kan ikke si at TSH er lavt( som det ikker er på 1,2) når man ikke vet verdiene på T3 og T4.

    vink11
  15. Svar
    75
    Visninger
    24,669

    Sv: Ned i vekt med Armour?

    Hei igjen.

    Mine blodprøver slår ikke ut på gluten , men pga Hashimotoen skal jeg ifølge ikke ha mat med gluten. Ref boka : Why do i still have thyroid symptoms , when my lab tests are normal ? ...
  16. Svar
    6
    Visninger
    7,100

    Sv: Ned i vekt med Armour?

    Hei igjen.

    Mine blodprøver slår ikke ut på gluten , men pga Hashimotoen skal jeg ifølge ikke ha mat med gluten. Ref boka : Why do i still have thyroid symptoms , when my lab tests are normal ? ...
  17. Svar
    6
    Visninger
    7,100

    Sv: Ned i vekt med Armour?

    Heivink11

    Jeg har gått ned ca 6 kg etter at jeg begynte på kombinasjonsbehandling med Armour. :lol: Merket at det gjorde noe med forbrenningen min ganske raskt. ca 3-4 uker-..
    Gikk kun på Levaxin...
  18. Svar
    75
    Visninger
    24,669

    Sv: Ned i vekt med Armour?

    Heivink11

    Jeg har gått ned ca 6 kg etter at jeg begynte på kombinasjonsbehandling med Armour. :lol: Merket at det gjorde noe med forbrenningen min ganske raskt. ca 3-4 uker-..
    Gikk kun på Levaxin...
  19. Sv: Ordassosiasjonsleken, hva er det første du tenker når du ser dette ordet?

    Bølgeskvulp...
  20. Svar
    38
    Visninger
    21,829

    Sv: Armour Thyroid

    Hei igjen alle...

    Skal idag igjen til Balder.
    Mine blodprøver fra forrige uke var følgende.:

    S-Ferritin 111 ( 15-200)
    S-vitamin B12 1450 ( 170-650)
    S-Magnesium 0.94 ( 0.71-0.94)
    S-HDL...
  21. Sv: Ordassosiasjonsleken, hva er det første du tenker når du ser dette ordet?

    frisk ....
  22. Svar
    38
    Visninger
    21,829

    Sv: Armour Thyroid

    Hei Anisa, og tuuusen takk for svar,,hjerte1

    Det var morgenutgaven jeg tok ja, og jeg har fått svaret fra furst rett hjem til meg.. Det står ingenting i referanseområdet... gok1 Det er jo litt...
  23. Svar
    38
    Visninger
    21,829

    Sv: Armour Thyroid

    Hei...vink11

    ingen som kan bistå med synspunkter på mitt prøvesvar på Synachten ??

    jeg har funnet denne siden : http://www.aeron.com/new_page_27.htm
    der står normalverdiene på cortisil...
  24. Svar
    38
    Visninger
    21,829

    Sv: Armour Thyroid

    vink11 Kan noen av dere flinnkingene hjelpe meg å tyde Synachten testen min

    S-kortisol er analysert som følgende :

    Prøve 1 = 360 nmol/L
    Prøve 2 (30 min) = 516nmol/L
    Prøve 3 (1 time etter nr...
  25. Svar
    38
    Visninger
    21,829

    Sv: Armour Thyroid

    Jeg får med meg et blodprøveark når jeg er der , disse tar jeg på Furst en uke før jeg skal dit neste gang.

    Idag har jeg strekt strikken min litt langt, har jo følt meg så bra i 4 dager... veldig...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 75
Side 1 av 3 1 2 3

Logg inn

Logg inn