Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Punda; Nøkkelord:

Side 1 av 3 1 2 3

Søk: Søket tok 0.01 sekunder.

  1. Svar
    2
    Visninger
    2,088

    Sv: Anbefalt endokrinolog i Bergen?

    Jeg var hos Gudnasson i 2012-2014. Jeg personlig fikk ikke noen hjelp av ham. Så jeg kan ikke anbefale ham. Kollegaen hans som jobber på samme kontor, jeg orker ikke å google navnet akkurat nå, er en...
  2. Svar
    2
    Visninger
    1,381

    Sv: Kritisk tilstand på Armour!

    Tusen takk for svar :) Jeg går opp litt i dose for sikkerhets skyld. Setter pris på alle tilbakemeldinger og erfaringer :)
  3. Svar
    2
    Visninger
    1,381

    Kritisk tilstand på Armour!

    Hei alle sammen!

    Jeg har gått på Armour i 3 1/2 år, dosering halvannen a`120, og 2 a`120 annenhver dag. Det virket fantastisk bra! Men gud hjelpe meg, i over et halvt år har jeg rast ned i vekt,...
  4. Svar
    2
    Visninger
    2,119

    Problem med overgang til Erfa

    Hei!
    Har gått på en og en halv Armour a' 120 i over 2 år. Grunnet pris har jeg byttet til Erfa 125, og tar en og en halv av den, altså samme dosering ca som Armour. MEN
    Jeg har i løpet av denne...
  5. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Jeg aner ikke!
    Jernet mitt har alltid vært svært lavt. laveste nylig var Ferritin: S-Jern 8.2L (9.0-34.0)
    Men S-ferritin er visst en annen måling. Og den var på 142. Jeg tror kanskje jeg har jern i...
  6. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Jeg ringte nettopp til Øverbye, og han ba meg øke dosen forsiktig videre oppover, en halv armour ekstra hver kveld 1 uke, og så en halv til etter en uke. Han mente tallene viser det er mye mer å gå...
  7. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Heisann alle sammen!

    Jeg skal svare på spørsmålene først :)
    Ja, det mangler ikke komma på jern 142.
    Referanseområde S-Trijodhy T3 (1,2-2,7)

    Nå går jeg fast på 3 grain Armour. Det har jeg...
  8. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    På tide med en oppdatering, går på Armour 135 per kveld. Jeg har det bedre. Men kunne hatt mer energi.

    Blodprøvesvar forrige gang: På levaxin 4 april 2013
    S-TSH 1.93 (0.5-3.6)
    S-Tyroksin 164...
  9. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Jeg mistenker selv Cøliaki. Jeg har tenkt å høre hvilke årsaker endoen kommer med på onsdag, og få ham til å skrive til den nye ubrukelige legen min sine forslag og anbefalinger. Jeg tror det er best...
  10. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Jeg får oppdatere hvordan det går :) Armour fungerer, over all forventning. Har selvsagt et stykke igjen, det tar jo tid. Jeg har datteren min hele uken, det er tidlig opp, levere til barnehage noen...
  11. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Jern

    Ja, får oppdatere litt. Jeg tror det er tid for økning, jeg er igjen like dårlig som før. Men funderer på om jeg skal øke med 15 mg i uken, eller ta 105 mg per dag vedikke1
  12. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Jern

    Heisann Anisa, og takk for svar. Du, det du sa ang jod stemmer. Dr Øverbye sa jeg mangler jod, og ga meg en hel liste med ting jeg skulle ta. (Som jeg tar.) Men når jeg ser etter, er ikke Jod nevnt...
  13. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Oioioi...nå har jeg gått en stund på Armour og bråsluttet på Levaxin for en stund siden. Tar 90 mg Armour. Depresjonen forsvant et par dager etter at Levaxin ble seponert :) Men jeg har hodepine hver...
  14. Svar
    11
    Visninger
    8,810

    Sv: Re: Sv: Kan det være lavt stoffskifte?

    Heisann! Angående D-vitamin, så er det ikke bare-bare. D-vitamin er ikke bare D-vitamin. Når man sier D-vitamin, tenker man som regel D2. Det bør en være forsiktig med å ta tilskudd av. Det hadde...
  15. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Vel, endokrinologen min vet ikke om at jeg har startet på thyroid. Men har i likhet med min søster ingen effekt av syntetisk medisin, så drømmen hadde jo vært å få blå resept.
  16. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Ja, har nok økt for sakte, kutter levaxin totalt i kveld. Og øker dosen thyroid litt til. :)
  17. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Hallo alle engler her inne! Jeg har nå øket thyroid til 90 mg ila 1 mnd, og tar fortsatt 100 mkg levaxin. Starter seponering i kveld til 75 mkg. Men de siste par ukene har jeg merket kremting, trykk...
  18. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Tusen takk for svar. Hvor mye skal jeg trappe ned Levaxin, og hvor fort? Hvor mye Armour skal jeg øke?
  19. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Ja jeg er enig Vigdis. Jeg er i villrede litt nå, jeg fikk ingen info fra ham om hvordan jeg skulle utføre overgangen fra Levaxin til Armour. Bare "trapp opp til du føler deg bedre." Og 20 min.før...
  20. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Oi jeg visste ikke at jeg har stengt for PM, skal se på det nå (hva i alle dager har jeg klart nå da.. :shock: )

    Den er visst åpen, PM. Gikk meg litt vill, klarte å sende deg 2 beskjeder. Beklager...
  21. Svar
    25
    Visninger
    12,866

    Sv: Lei av å vente

    Hei, og velkommen til forumet! Håper du vil finne noen løsninger etter mange timers lesning her inne, det har ihvertfall hjulpet meg^^ Motløshet ja, tåke i tankegangen, depresjoner, tiltaksløshet,...
  22. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Den 2 juli startet jeg på Armour...men jeg kan ikke forstå hvorfor Øverbye har dosert meg til 1 tablett ala 15 mg daglig. Jeg har økt selv til 45 mg, men kan ikke øke mer, fordi jeg får ikke tak i...
  23. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Tusen takk for svar, jeg bruker heller ikke Lio lenger. Selv det minste korn tok fra meg søvnen, og gjorde kroppen om til en ristende fillehaug av uro og skjelving. Jeg tør ikke ta mer Lio! Jeg...
  24. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Jeg venter nå bare på at Armour skal godkjennes. Jeg har lest mye om overgangen, men det var så utrolig mange alternativer for oppstart! Noen kombinerer med levaxin, andre sier det ikke går bra med...
  25. Tråd: Pundas dagbok

    av Punda
    Svar
    77
    Visninger
    26,239

    Sv: Pundas dagbok

    Tusen takk Mod! Jeg skal iallefall sørge for å få tatt den gentesten, så jeg er helt sikker. Jeg har jo en liten datter, og det er viktig å forsikre seg ordentlig om evt. genfeil som er arvelige, jeg...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 73
Side 1 av 3 1 2 3

Logg inn

Logg inn