Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Lene; Nøkkelord:

Side 1 av 3 1 2 3

Søk: Søket tok 0.02 sekunder.

  1. Sv: Ny her og har brug for hjælp

    Hej!

    Ja, hvis min t3 ikke er i den øvre del af scalaen, for jeg symptomer (også t4). Hvis jeg har været syg eller været stresset eller lign. fornemmer jeg at min t3 daler. I disse tilfælde har jeg...
  2. Sv: Ny her og har brug for hjælp

    Hej Tanja!

    Mth. at øge dosis, vil jeg bare lige sige at jeg er meget fintfølende mht. at øgt. Jeg øger kun med 25 mcg pr uge, venter 2-3 uger mærker hvordan det går, øger så igen, hvis der er...
  3. Svar
    23
    Visninger
    11,279

    Sv: Hva med MIN knute?

    Hej Thomas!

    Her er vi ude i noget jeg ikke ved så meget om. Jeg ved ikke, hvad proceduren er? Men hvis du føler dig utryg over at gå med den kan du vel spørge lægen, om du ikke kan få den...
  4. Svar
    5
    Visninger
    13,719

    Sv: Mystisk. Meget bedre på Euthyrox

    Hej Anisa!

    Ja jeg tror du har ret mht. at læger nok er mere lydhøre, hvis man har haft kræft eller anden alvorlig sygdom. Jeg tror også læger generelt er mere tilbøjelig til at se anderledes på...
  5. Sv: Mystisk. Meget bedre på Euthyrox

    Hej Anisa!

    Ja jeg tror du har ret mht. at læger nok er mere lydhøre, hvis man har haft kræft eller anden alvorlig sygdom. Jeg tror også læger generelt er mere tilbøjelig til at se anderledes på...
  6. Svar
    23
    Visninger
    11,279

    Sv: Hva med MIN knute?

    Tjaaa. har du nogensinde fået lavet en biopsi? Jeg havde en kold knude uden forhøjet/for lavt stofskifte, som ingen ting viste da jeg fik lavet biopsi, men som viste sig at være kræft, da den blev...
  7. Sv: Mystisk. Meget bedre på Euthyrox

    Kære Anisa!

    Tak for dit svar. Ja jeg er netop skjoldbruskkirtelopereret og min kalkoptagelse er ikke helt optimal, så det er derfor jeg har fået ordineret etalpha, fordi det skulle være nemmere...
  8. Svar
    5
    Visninger
    13,719

    Sv: Mystisk. Meget bedre på Euthyrox

    Kære Anisa!

    Tak for dit svar. Ja jeg er netop skjoldbruskkirtelopereret og min kalkoptagelse er ikke helt optimal, så det er derfor jeg har fået ordineret etalpha, fordi det skulle være nemmere...
  9. Svar
    5
    Visninger
    13,719

    Mystisk. Meget bedre på Euthyrox

    Hej!

    Nu har jeg lige fået svar på blodprøver taget efter 4 uger på Euthyrox. Jeg fortsatte med samme dosis som ny eltroxin (1250 mg pr uge) . Jeg er en af dem der har fået det rigtig dårligt efter...
  10. Svar
    65
    Visninger
    22,228

    Problemer med de nye Eltroxin piller ???

    Hej!

    Nu har jeg lige fået svar på blodprøver taget efter 4 uger på Euthyrox. Jeg fortsatte med samme dosis som ny eltroxin (1250 mg pr uge) . Jeg er en af dem der har fået det rigtig dårligt efter...
  11. Svar
    35
    Visninger
    27,845

    Problemer med de nye Eltroxin piller ???

    Hej!

    Nu har jeg lige fået svar på blodprøver taget efter 4 uger på Euthyrox. Jeg fortsatte med samme dosis som ny eltroxin (1250 mg pr uge) . Jeg er en af dem der har fået det rigtig dårligt efter...
  12. Mystisk. Meget bedre på Euthyrox

    Hej!

    Nu har jeg lige fået svar på blodprøver taget efter 4 uger på Euthyrox. Jeg fortsatte med samme dosis som ny eltroxin (1250 mg pr uge) . Jeg er en af dem der har fået det rigtig dårligt efter...
  13. Re: Nystartet på Lio. - og træt træt træt

    Hej Gitte!

    Jeg lovede dig at skrive tallene til dig efter jeg er begyndt på Liothyronin. Jeg havde TSH på 0.116 og T4 på 135 (60-140) og T3 på 2,3 (1,10-2,50). T4 er ikke ændret efter opstart,...
  14. Svar
    34
    Visninger
    19,938

    Re: Nystartet på Lio. - og træt træt træt

    Hej Gitte!

    Jeg lovede dig at skrive tallene til dig efter jeg er begyndt på Liothyronin. Jeg havde TSH på 0.116 og T4 på 135 (60-140) og T3 på 2,3 (1,10-2,50). T4 er ikke ændret efter opstart,...
  15. Re: Nystartet på Lio. - og træt træt træt

    det er også det jeg får - uden problemer

    MVH LEne
  16. Svar
    34
    Visninger
    19,938

    Re: Nystartet på Lio. - og træt træt træt

    det er også det jeg får - uden problemer

    MVH LEne
  17. Svar
    34
    Visninger
    19,938

    Re: Nystartet på Lio. - og træt træt træt

    Hej Gitte!

    Hvordan har du så haft det de sidste par dage på 5 mg. lio?

    MVH lene
  18. Re: Nystartet på Lio. - og træt træt træt

    Hej Gitte!

    Hvordan har du så haft det de sidste par dage på 5 mg. lio?

    MVH lene
  19. Re: Nystartet på Lio. - og træt træt træt

    Hej Gitte!

    Hvad er din TSH da? Jeg kan ikke huske hvad du har skrevet. Min er 0,02 og det skal den være fordi jeg har har haft Cancer. Så skal TSH supprimeres. I stedet kigger mine læger på om...
  20. Svar
    34
    Visninger
    19,938

    Re: Nystartet på Lio. - og træt træt træt

    Hej Gitte!

    Hvad er din TSH da? Jeg kan ikke huske hvad du har skrevet. Min er 0,02 og det skal den være fordi jeg har har haft Cancer. Så skal TSH supprimeres. I stedet kigger mine læger på om...
  21. Svar
    14
    Visninger
    5,735

    Re: Liotyronin - dosering

    Hejsa!

    Det er præcis sådan jeg er startet op - med succes. Hvis du føler dig overdoseret og stopper med Lio igen, er det ude af kroppen igen på ca. 1 døgns tid.

    MVH lene
  22. Re: Liotyronin - dosering

    Hejsa!

    Det er præcis sådan jeg er startet op - med succes. Hvis du føler dig overdoseret og stopper med Lio igen, er det ude af kroppen igen på ca. 1 døgns tid.

    MVH lene
  23. Re: Synkende T3 og depressionssymptomer. Liothyronin?

    Hej Gitte!

    Man skal vist ikke sætte Eltroxin ned efter hvad jeg har hørt. Når man tager liothyronin skulle det vist være sådan at T4 synker... jeg ved ikke om jeg løber med en halv vind, men det...
  24. Svar
    19
    Visninger
    10,270

    Re: Synkende T3 og depressionssymptomer. Liothyronin?

    Hej Gitte!

    Man skal vist ikke sætte Eltroxin ned efter hvad jeg har hørt. Når man tager liothyronin skulle det vist være sådan at T4 synker... jeg ved ikke om jeg løber med en halv vind, men det...
  25. Svar
    19
    Visninger
    10,270

    Re: Synkende T3 og depressionssymptomer. Liothyronin?

    Hej Gitte!

    Jeg har fået pillerne udleveret på sygehuset (på Tage Hansens vej) fordi man vist ikke lige kan købe dem. Jeg ved ikke hvordan jeg skal få dem i fremtiden. Det skal jeg snakke med lægen...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 68
Side 1 av 3 1 2 3

Logg inn

Logg inn