Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Tily; Nøkkelord:

Side 1 av 19 1 2 3 4

Søk: Søket tok 0.05 sekunder; generert 29 minutt(er) siden.

  1. Svar
    64
    Visninger
    29,890

    Viktig: Sv: Å få utskrevet hydrokortison...

    Jeg brukte hydrokortisone rousell 10 mg fra Sanofi Aventis en periode.

    Jeg kjøpte de av en bekjent som hadde fått de utskrevet av lege, men ikke trengte de lenger. De var OK, gav meg mer å gå på...
  2. Svar
    101
    Visninger
    47,566

    Sv: Normale prøver - men mange symptomer

    Ja, mener mange, nei mener noen, de fleste som mener nei er leger. Det er
    vanskelig å få noen lege til å starte behandling med disse prøvene. Jeg kjenner meg godt igjen i disse symptomene, og har...
  3. Svar
    3
    Visninger
    2,932

    Sv: Mobbing av overvektige

    Ja noen skal det jo gå utover, og da er det vel på sin plass at de overvektige tar sin del av skylda for alt som er galt. (NB - ironi:?)

    Som pasient jeg er jeg glad for at jeg er normalvektig og...
  4. Svar
    101
    Visninger
    47,566

    Sv: Normale prøver - men mange symptomer

    Referanseområdet for FT4 går ofte mellom 9-19 eller 10-20. FT3 bør også måles, det er det aktive hormonet, mens FT4 er "lageret". T3 omdannes fra T4 og noe T3 produserer kjertelen selv.
  5. Svar
    101
    Visninger
    47,566

    Sv: Normale prøver - men mange symptomer

    Jeg vet ikke hvilke referanseområdet vit. D og B12 prøvene har her, men det ser lavt ut. Antar Vit. D bør være ca 100. Ta tilskudd 40-50 uq dagl. og følg opp med nye prøver jevnlig. Les om D...
  6. Svar
    5
    Visninger
    2,851

    Sv: Moringa, noen som har hørt om det?

    Nå har jeg tatt 1 kapsel Moringa Oleifera dgl i ca 3 uker ,uten å merke noe spesielt.
  7. Svar
    5
    Visninger
    2,851

    Sv: Moringa, noen som har hørt om det?

    Har faktisk hørt om moringa for kort tid siden, og har bestilt, ikke fått det enda. Ble anbefalt ev en bekjent som har brukt det. Skal melde tilbake når jeg får prøvd det selv etterhvert. vink11
  8. Svar
    8
    Visninger
    7,156

    Sv: Mindre jod i norsk melk

    Det er håp om mer jod i melk igjen på lenger sikt. Nå har man begynt å se på muligheten for å ta i bruk bl.a. sjøalger til produksjon av dyrefor.
  9. Sv: Jeg har hypothyreose som nok er relatert til hjernen, uten at noe galt er påvist d

    Jeg mener også at det ble borte noen innlegg. Jeg husker at jeg stusset over at det var så lite skrevet siden sist jeg var innom en gang jeg logget meg inn omtrent i den perioden som ble nevnt. Noenv...
  10. Svar
    146
    Visninger
    49,902

    Sv: På grensen av Hashimoto's ?

    Rødkløver inneholder mye planteøstrogen.
  11. Svar
    23
    Visninger
    9,093

    Sv: Tenketråd om progesteron og østrogener

    Jeg har gjort samme erfaring med progesteronkrem som deg. Jeg pleide å samle mye vann i kroppen før mens, og ellers div. pms-sympt. Progesteronkrem hjalp på dette, men det tok tid. Nå er jeg i...
  12. Svar
    18
    Visninger
    17,454

    Sv: Jodmangel. Hvilket tilskudd?

    Det finnes også noe som heter Kelp som fås i norske helsekostbutikker. Hvor mye de inneholder er jeg usikker på.
  13. Svar
    3
    Visninger
    2,443

    Sv: Mage / tarm, bakterier, immunforsvar

    Artikkelen stod i siste nummer av Thyra, fra det som nå kaller seg Stoffskifteforbundet. Jeg kan ikke huske å ha lest det før. Veldig interessant. Vi har alltid ment at psyken påvirker magen, og så...
  14. Svar
    3
    Visninger
    2,443

    Mage / tarm, bakterier, immunforsvar

    http://forskning.no/bakterier-immunforsvaret-sykdommer/2011/11/forgiftet-innenfra
  15. Svar
    3
    Visninger
    2,772

    Sv: Den gode fastlegen min

    Høres ut som han er vel verdt en blomst. Håper han også i møte med andre leger står på for sin måte å behandle på.
  16. Svar
    11
    Visninger
    9,123

    Sv: Hvorfor er der flest mandlige læger?

    Det vil snart være overvekt av kvinnelige leger:

    http://universitas.no/nyhet/59278/slar-likestillingsalarm

    Litt morsomt med bekymringen om at mannlige pasienter vil få problemer med å finne en...
  17. Sv: Hormonbalansen - en bok av DR. MED. Kristian Løvås

    Jeg har også lest boka og er enig med Cin. Han stoler helt på TSH-testen. I det hele tatt; er man syk, så vises det på blodprøver.

    Et annet sitat: "..... Binyretrøtthet finnes ikke! Hvor kommer...
  18. Svar
    39
    Visninger
    14,117

    Sv: Ny her og nydiagnostisert med lavt stoffskifte

    Hei tglundvink11. skaff deg hjelp til husarbeid etc og avlastning med barna, slik at du har tid for deg selv og mann. Det kan være greit å ha dette på plass framover, det kan bli enda tøffere tider...
  19. Svar
    101
    Visninger
    47,566

    Sv: Normale prøver - men mange symptomer

    Heivink11. Formen er fortsatt slik som jeg skrev om i mars. Noe nytt forsøk med NDT er vanskelig når ikke legen vil være med på det. Å skaffe det selv ble så usikkert synes jeg. Siden formen er...
  20. Svar
    1
    Visninger
    3,448

    Forskning på fibromyalgi

    http://www.nrk.no/livsstil/kan-ha-lost-gaten-bak-folkesykdom-1.10997925
  21. Svar
    4
    Visninger
    3,318

    Sv: Soppvekst i skjeden

    Et alternativ til yogurt kan være intimkrem eller intim-gel som fås på apotek, disse har ph-verdi tilpasset stedet de skal brukes på ... :oops:
    Jeg har en tendens til oppblomstring av vaginose,...
  22. Sv: Spørsmål om TSH- og T4-verdier ved graviditet.

    På Levaxin skal TSH ligge mellom 0,5 og 1,5. Ved graviditet skal dosen økes, er det med 30 %? Jeg har ikke så mye erfaring her , håper noen andre kan svare deg bedre. Jeg synes ikke det virker som...
  23. Sv: Spørsmål om TSH- og T4-verdier ved graviditet.

    På Levaxin skal TSH ligge mellom 0,5 og 1,5. Ved graviditet skal dosen økes, er det med 30 %? Jeg har ikke så mye erfaring her , håper noen andre kan svare deg bedre. Jeg synes ikke det virker som...
  24. Svar
    101
    Visninger
    47,566

    Sv: Normale prøver - men mange symptomer

    Prøver tatt i mars, ca. kl 9 på morgenen: TSH 1,5 (0,5 - 2,6) FT3 4,0 (2,6 – 5,7) FT4 14 (9-19)
    Det betyr at tallene har krøpet oppover siden forrige måling for 1 år siden. De ligger...
  25. Svar
    106
    Visninger
    36,290

    Sv: Mange symptomer, men flotte blodprøver!

    Jeg tror I N A står for "ikke nærmere angitt". ... .
Viser søkeresultater 1 til 25 av 463
Side 1 av 19 1 2 3 4

Logg inn

Logg inn