Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Mumimamma; Nøkkelord:

Side 1 av 12 1 2 3 4

Søk: Søket tok 0.03 sekunder; generert 44 minutt(er) siden.

  1. Svar
    0
    Visninger
    1,770

    Personlighetstest

    Hei alle sammen - nå er det lenge siden jeg har vært her inne!:)

    Jeg er delvis bedre, men langt fra i mål. Har gjort en del grep for å gjøre hverdagen enklere - rett og slett tatt et skikkelig...
  2. Svar
    3
    Visninger
    3,217

    Ikke mer D-vit. fra Iherb???

    Noen som har prøvd å bestille Now Foods D3 1000IU + 45mcg K2 den senere tid??? Får ikke lov å handle D-vit. fra Iherb i dag pga. "regulations"..:mad:
  3. Svar
    0
    Visninger
    2,301

    Diagnostisk enhet

    Hørte om dette nye tilbudet på radioen en dag: http://www.unn.no/diagnostisk-enhet/category32642.html
    Og leste at helseministeren under åpning av den diagnostiske enheten i UNN sa han la vekt på at...
  4. Svar
    183
    Visninger
    74,843

    Sv: Sterke symptomer på lavt stoffskifte

    Jeg har nå prøvd Utrogest (ikke-bioiidentiskeprogesteronkapsler) i en periode og det har hatt fantastisk virkning på den månedlige blødningen som nå har gått fra ca 14 dagers hissig blødning til 5(!)...
  5. Hvor de forskjellige mineralene inngår i prosessen

    Fant en interessant side om hvor de forskjellige mineralene inngår i stoffskifteprosessen pluss en betraktning på østrogen/progesteron:
    http://www.naturdoktor.no/index.php/mulige-arsaker vink11
  6. Svar
    5
    Visninger
    6,736

    Sv: Tannmerker på tunga

    Er jeg helt hypokonder eller burde jeg sjekke dette..? Har sett over tidligere blodprøver for å se om jeg tilfeldigvis har tatt neon av disse prøvene før, men nei..
    Tenkte jeg kunne få sjekket for...
  7. Svar
    5
    Visninger
    6,736

    Sv: Tannmerker på tunga

    Takk for svar og innspill!vink11
    Jeg oppfatter det slik at underliggende sykdom, f.eks. lavt stoffskifte, kan fremme amyloidose og at en behandling av denne underliggende sykdom kan stoppe...
  8. Svar
    5
    Visninger
    6,736

    Tannmerker på tunga

    Hoppet i stolen da jeg åpnet denne: http://legeforeningen.no/PageFiles/112482/Fredrik%20Schjesvold%20AL-amyloidose.pdf Ligner faktisk veldig på tunga mi! Flere som har tannmerker i dette omfanget?...
  9. Svar
    183
    Visninger
    74,843

    Sv: Sterke symptomer på lavt stoffskifte

    Litt i villrede hva jeg skal gjøre i forhold til progesteron - bioidentisk krem eller ikke bioidentiske kapsler på resept??? Hvilke ulemper vil jeg møte ved bruk av syntetisk progesteron? Det står...
  10. Svar
    183
    Visninger
    74,843

    Sv: Sterke symptomer på lavt stoffskifte

    Takk for gode innspill Lisbeth!kram3

    Spørs om jeg skal prøve å kjøre opp Erfa-dosen heller enn å legge til Levaxin..
    Hva slags progesteron anbefaler dere da? Hvilke er bio-identiske?:?:?:
  11. Svar
    183
    Visninger
    74,843

    Sv: Sterke symptomer på lavt stoffskifte

    Hei og takk for svar!kram3

    Progesteronkapslene heter "Utrogest" og jeg aner ikke om de er bioidentiske - vondt å finne informasjon om disse på nettet..:? Har selvanskaffet progesteronkrem som er...
  12. Svar
    183
    Visninger
    74,843

    Sv: Sterke symptomer på lavt stoffskifte

    Ved godt mot igjen etter time på Heggeli:D (kunne dog godt tenkt meg å snuble over noe mer tålmodighet også..)
    Veldig overraskende kortisol i døgnurin-prøve; to og en halv gang mer i oktober enn i...
  13. Svar
    183
    Visninger
    74,843

    Sv: Sterke symptomer på lavt stoffskifte

    Nok en tung dag..desp1 :sad: Ingen løsning etter blodprøvesvar som nå viste normale verdier for kalkstoffskiftet; normal kalsium, normal men lav i referanseområdet ionisert kalsium, normal men høy i...
  14. Svar
    183
    Visninger
    74,843

    Sv: Sterke symptomer på lavt stoffskifte

    Væpnet med blodprøveutskrifter som viser hypokalemi og hypokalsemi fra endokrinologens blodprøverekvisisjon for mer enn halvannet år siden da jeg hadde tilsvarende problemer, samt prøvesvarene fra 14...
  15. Svar
    183
    Visninger
    74,843

    Sv: Sterke symptomer på lavt stoffskifte

    Takk for svar Lisbeth!

    Du pekte ut en ting jeg faktisk har glemt/oversett! Jeg hadde veldig lav kalsium da jeg for første gang ble syk også uten at noen reagerte på dette eller tok supplerende...
  16. Tråd: Prøvesvar

    av Mumimamma
    Svar
    8
    Visninger
    3,734

    Sv: Prøvesvar

    Jeg bruker Erfa, Cortef, Pregnenolon, DHEA og Florinef i tillegg til faste tilskudd av magnesium, jern og D-vitamin.
  17. Tråd: Prøvesvar

    av Mumimamma
    Svar
    8
    Visninger
    3,734

    Sv: Prøvesvar

    Med såpass klare indikasjoner på lavt stoffskifte og antistoffer i tillegg, vil jeg tro at du vil få bra hjelp fra en endokrinolog!:)
    Dette med varmen, kan kanskje være problemer med binyrene?...
  18. Svar
    183
    Visninger
    74,843

    Sv: Sterke symptomer på lavt stoffskifte

    Siste blodprøvesvar etter blødningsforstyrrelser, hodepine og kvalme-problemer:

    TSH: 0,15 (0,27-4,2)*
    FT4: 10 (12-22)*
    FT3:4,4 (3,6-6,8)
    Kalsium: 2,14 (2,15-2,51)*

    Har prøvd å gå opp...
  19. Tråd: Prøvesvar

    av Mumimamma
    Svar
    8
    Visninger
    3,734

    Sv: Prøvesvar

    Hei Teodora og velkommen til forumet!vink11

    Ser du bruker Erfa og går derfor ut at du har vært hos en privatpraktiserende lege? Er det fastlegen din som har henvist deg til endokrinolog?
    Jeg...
  20. Svar
    12
    Visninger
    9,130

    Sv: Hodepine, kvalme og blødningsforstyrrelser

    Hei og takk for svar og tips Lisbeth!vink11

    Jeg hadde ikke målbart aldosteron verken i blod el. urin sist (jeg har hatt så vidt målbart ved en el. to anledninger tidligere, men stort sett ikke),...
  21. Svar
    12
    Visninger
    9,130

    Sv: Hodepine, kvalme og blødningsforstyrrelser

    Da har jeg fått svar på noen av blodprøvene i hverfall og fikk lurt ut av legesekretæren noen tall over telefonen;

    TSH: 0,15 (0,27-4,2)*
    FT4: 10 (12-22)*
    FT3:4,4 (3,6-6,8)
    Kalsium: 2,14...
  22. Svar
    12
    Visninger
    9,130

    Sv: Hodepine, kvalme og blødningsforstyrrelser

    Takk for svar Anisa!kram3 Jeg må nok lese om dette en gang til - har gullfiskhukommelse..:?
  23. Svar
    398
    Visninger
    87,575

    Sv: Diagnosen lavt stoffskifte i januar 2010

    Håper dette med beinskjørhet ikke er tilfelle???!:shock:
  24. Svar
    12
    Visninger
    9,130

    Sv: Hodepine, kvalme og blødningsforstyrrelser

    Å dele opplevelser og erfaringer er jo det supre med dette forumet!kram3 Er evig takknemlig for de innspill jeg har kommet over her inne - tør ikke tenke på hvor langt jeg hadde kommet "alene"..!...
  25. Svar
    12
    Visninger
    9,130

    Sv: Hodepine, kvalme og blødningsforstyrrelser

    Takk for svar Fruemå!vink11

    Jeg har hatt både lavt og høyt blodtrykk med lave stoffskifteverdier, så jeg er usikker på hva det høye BT er.. Hos meg er temperaturen og pulsen den beste indikasjon...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 291
Side 1 av 12 1 2 3 4

Logg inn

Logg inn