Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Angel; Nøkkelord:

Side 1 av 2 1 2

Søk: Søket tok 0.01 sekunder.

  1. Svar
    4
    Visninger
    20,124

    Sv: Fotsoneterapi - plansje

    Hmmmm! ser at skjoldbruskkjertel området ligger rett over sesamoidene. Man skulle jo da tro at de punktene skulle få mere enn nok stimulering... Det er jo mange som har eller bør ha utsparring for...
  2. Svar
    1
    Visninger
    8,175

    Magesmerter og diare etter stress/lite hvile

    Magen min har alltid vært litt på bærtur, men det siste halve året har den virkelig vært på viddene...:?
    Hver gang jeg har gjort noe uten om den vanlige rutinen å sitte i stolen min og kanskje ta en...
  3. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Har ENDELIG fått levaxin!

    ENDELIG 8 år etter at de første blodprøvene viste ft4 i nedre del av referanse området, og sidene har byttet på å være rett over og rett under ref området har jeg endelig fått levaxin!xx6xx6
    ...
  4. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Sv: Noen som kan svare meg?

    Takk for svar n`finn!
    Har sovet en times tid nå, så jeg forter meg og slenge inn resten mens jeg enda har litt effekt av power nappen....


    S-Keratinin (45-90) 69
    S-LDL (1,3-4,3) 2,9
    S-LH ...
  5. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Sv: Noen som kan svare meg?

    Hei igjen!
    Var hos indremedisiner 9.mars og tok 10 glass med blod... som av en eller annen grunn ble sendt til 3 forskjellige labratorier.
    Skal tilbake på tirsdag, og håper han har noe fornuftig å...
  6. Svar
    47
    Visninger
    16,730

    Sv: Noen som kan hjelpe meg med prøvesvar ?

    Nå er ikke jeg så god på dette, men jeg vil tro at med de prøvesvarene er det ikke umulig at du kan ha hjelp av å prøve stoffskifte medisiner. jeg har lignende verdier selv, bortsett fra anti tpo der...
  7. Svar
    19
    Visninger
    10,694

    Meningsmåling: Sv: Hvilken blodtype har du?

    jeg har blodtype 0 husker ikke i farten om jeg har + eller -.
  8. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Nå skjer det endelig noe..... tror jeg!

    Jeg var hos legen på torsdag, og han sendte henvisning til en privat spesialist etter at han hadde fått svar fra sykehuset om at de ikke ville ha meg inn der. I dag ringte de fra spesialisten, og jeg...
  9. Trenger hjelp til å finne ut hva urinprøve svaret mitt betyr...

    Jeg leverte urinprøve på fredag, og var nede på legesenteret og hentet svarene på den og blodprøver nå. urinprøven er merket med betegnelsen UOSM * og har et resultat på 516. av * forstår jeg jo at...
  10. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Sv: Noen som kan svare meg?

    Han har nok ikke fått med de opplysningene..

    Jeg byttet lege frett før jul, og han har visst ikke fulgt helt med i timen. har fortalt han før at jeg ikke har eggløsning og har lange sykluser, og i...
  11. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Sv: Litt oppgitt nå!!

    Jeg har mensen, men jeg har sykluser på mellom 40 og 50 dager. Eggløsning har jeg fortsatt ikke!
  12. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Litt oppgitt nå!!

    Nå begynner jeg og bli veldig lei og frustrert!
    Formen er mildt sagt elendig, og nå orker jeg snart ikke mere. Har ventet på brev fra sykehuset i flere uker, for legen min hadde sendt henvisning til...
  13. Svar
    29
    Visninger
    8,097

    Sv: Noen som kan svare meg?

    Hei igjen! Lenge siden jeg har vært her nå. Bestemor ble veldig fort dårligere, så jeg satt hos henne en uke på sykehuset før hun døde 15. februar. Den siste uka har jeg mer eller mindre levd i min...
  14. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Sv: Noen som kan svare meg?

    Hei igjen! Lenge siden jeg har vært her nå. Bestemor ble veldig fort dårligere, så jeg satt hos henne en uke på sykehuset før hun døde 15. februar. Den siste uka har jeg mer eller mindre levd i min...
  15. Svar
    29
    Visninger
    8,097

    Sv: Noen som kan svare meg?

    Jeg HAR byttet lege! Det var han som tok prøvene i desember etter mitt ønske, men reagerte ikke på svarene. Men Fysioterapeuten min derimot syntes at nok fikk være nok, så han ringte og pratet med...
  16. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Sv: Noen som kan svare meg?

    Jeg HAR byttet lege! Det var han som tok prøvene i desember etter mitt ønske, men reagerte ikke på svarene. Men Fysioterapeuten min derimot syntes at nok fikk være nok, så han ringte og pratet med...
  17. Svar
    29
    Visninger
    8,097

    Sv: Noen som kan svare meg?

    Hei igjen! Long time no see!
    Jeg fikk ikke noe levaxin av legen for nesten to år siden, og har fortsatt ikke fått det!...:roll:

    Har fortsatt ikke blitt gravid, og symptomene har ikke akkurat...
  18. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Sv: Noen som kan svare meg?

    Hei igjen! Long time no see!
    Jeg fikk ikke noe levaxin av legen for nesten to år siden, og har fortsatt ikke fått det!...:roll:

    Har fortsatt ikke blitt gravid, og symptomene har ikke akkurat...
  19. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Sv: Lavt stoffskifte?..... Sekundær?..

    Tusen takk for svar.

    Prøvene de har tatt er: (setter normalverdi i parantes)
    Anti-tpo............... 12 .........(0-35)
    B-hemoglobin..........14,3........ (11,7-15.3)
    Fritt...
  20. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Lavt stoffskifte?..... Sekundær?..

    Hei og hopp!
    Jeg var innom her for litt over et år siden.... jeg hadde da fått beskjed av gyn om at jeg hadde litt lavt stoffskifte og burde ta nye prøver for å dobbeltsjekke. Da hadde jeg Ft4 på...
  21. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Tusen takk for svar nora! :D Da er vel ikke alt...

    Tusen takk for svar nora! :D
    Da er vel ikke alt håp ute alikevel da.
    Får bare håpe legen vil gi meg Levaxin. :roll:
  22. Svar
    29
    Visninger
    8,097

    Tusen takk for svar nora! :D Da er vel ikke alt...

    Tusen takk for svar nora! :D
    Da er vel ikke alt håp ute alikevel da.
    Får bare håpe legen vil gi meg Levaxin. :roll:
  23. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Nå forstår jeg ingen ting..... :roll: Ringte...

    Nå forstår jeg ingen ting..... :roll:
    Ringte legen for å høre om de hadde fått svar på blodprøvene....
    De hadde fått svar på FT4, den har plutselig steget fra 8,6 til 13
    Og TSH hadde sunket fra...
  24. Svar
    29
    Visninger
    8,097

    Nå forstår jeg ingen ting..... :roll: Ringte...

    Nå forstår jeg ingen ting..... :roll:
    Ringte legen for å høre om de hadde fått svar på blodprøvene....
    De hadde fått svar på FT4, den har plutselig steget fra 8,6 til 13
    Og TSH hadde sunket fra...
  25. Svar
    48
    Visninger
    21,880

    Tusen takk! :D

    http://www.helse-sunnmore.no/lab/analys ... D__(Laktat

    :)[/quote]


    Tusen takk! :D
Viser søkeresultater 1 til 25 av 39
Side 1 av 2 1 2

Logg inn

Logg inn