Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Anne7; Nøkkelord:

Side 1 av 2 1 2

Søk: Søket tok 0.00 sekunder.

  1. Svar
    3
    Visninger
    8,921

    Sv: Lege som tester jod!

    Hei

    Legekontoret mitt nektet å la meg teste for jodmangel, delvis fordi de ikke hadde nubb av ide om hvordan det ble gjort, delvis fordi de mente at ingen hadde jodmangel i dette landet(særdeles...
  2. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Litt tilleggsopplysninger vedr. De siste prøvene som er tatt nå i juli:



    TSH: 2,0 (0,3-4,2)
    Ft4: 23,2 (11-22)
    Ft3: 4,4 (3,1-6,8)
    Anti-TPO: 9 (<=40)

    I tillegg leverte både jeg og yngste...
  3. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Hei
    Dette har vært et langt år, med mange endringer i livet...

    Jeg har nettopp tatt nye blodprøver i forhold til stoffskiftet, og må si at jeg blir (fremdeles) ikke særlig imponert av legenes...
  4. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Hei der!
    Du er fantastisk, Anisa hjerte1

    Det har vært et tøft år, 2016, og det er ikke over ennå. Vi holder på med å tømme boet etter mine foreldre, og det krever styrke. Men snart...

    Etter...
  5. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Hei igjen, Anisa hjerte1

    Nå har jeg fått informasjon om hvilken type kreft som er funnet, men ikke i hvilken grad jeg skal til etterbehandling.
    Det ble funnet et papillært carcinom inni den 3x4...
  6. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Hei, I''m back...

    Jeg ble altså innlagt og operert 21./22.6.2016. Venstre del av kjertelen ble fjernet i en tilsynelatende ukomplisert operasjon. Ved utskriving var jeg også på kontroll på ØNH og...
  7. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Hei Anisa

    Jeg er på mange måter enig med deg i at det sannsynligvis er ikke kreft i denne knuten. Men når det er sagt, så har du utrolig rett i at jeg er skremt... Jeg er vettskremt. Det er så mye...
  8. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Så tok jeg altså feil, men hadde legen virkelig rett i at jod ikke ville påvirke strumaet? Og var jeg virkelig for sent ute?

    Jeg var sikker på at knutene skulle være noe redusert som følge av...
  9. Svar
    1
    Visninger
    5,372

    Sv: Jod og mangel på sådan

    Så tok jeg altså feil, men hadde legen virkelig rett? Og var jeg virkelig for sent ute?

    Jeg har vært på ny kontroll av skjoldbruskkjertel/struma og tross mine forventninger ble resultatet en...
  10. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Siste nytt; oppfølgingsblodprøver tatt 31.03.16:

    HB (11,7-15,3) 13,9
    S-Ferritin (12-200) 131
    S-ASAT (<35) 18
    S-ALAT (<45) 16
    S-TSH (0,2-4) 1,1
    S-FT4 (11-23) 18,3
    S-FT3 (3,5-6,5) 5
  11. Svar
    1
    Visninger
    5,372

    Jod og mangel på sådan

    Bitre refleksjoner, etter at min mor ble operert for struma og senere døde av kreft, og at min far nå er i ferd med å dø av hissig prostatakreft med spredning.hjerte1 Selv har jeg struma og...
  12. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Takk Anisa, for et utfyllennde svar.

    Jeg har nettopp fått disse prøvesvarene, så jeg har ikke konferert med legen ennå. Jeg må sette meg ordentlig inn i det du skriver, men jeg lurer på hvilke...
  13. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Hei igjen...

    Nå har jeg fått igjen de nyeste blodprøvene, og plutselig er stoffskifteprøvene utenfor normalverdiene. Og nå, som jeg er friskere enn på mange år, var legesekretæren litt *ups* da...
  14. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Hei Anisa

    Joda, det er analyse av vitaminer i blodet. På analysearket står det S-VIT A og S-VIT K. Sier det deg noe?
  15. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Hei igjen :)

    Fremdeles tar jeg 12-15 dråper (5mg) og fungerer ganske bra på det. Hodepinen er borte men synet er fortsatt ustabilt, så enn så lenge driver jeg på med ulike briller fra Europris alt...
  16. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Hei dere!

    Jeg har tenkt masse på det Anisa har sagt, om at tilbakemeldinger om "bivirkninger" er færre ved høye doser enn ved lave. Like etter at jeg fikk den nye jod-flasken i hus bestemte jeg...
  17. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Lurte på en ting, dere. Er det vanlig å måtte betale toll av frakten når jeg bestiller fra England? Jeg bestilte for £24, under kr 300 altså, men med frakten på nesten £12,, kom totalsummen på £36 og...
  18. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    vink11 Hei alle!

    Fibromet forsvant helt av seg selv etter få dager. Velger å tro at det er kroppens reaksjoner på jod-tilskuddet, på samme måten som symptomene på jodmangel som tidvis bølger...
  19. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Hei :)
    Det venstre brystet mitt synes å ha "vokst". Det er hardt og ømt ut mot siden. Kan dette ha noen sammenheng med jodinntaket? Har jo lest om kroppens jodlager, men... Ble litt bekymrte, jeg......
  20. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Æsj, trodde jeg hadde sjekket at magnesiumet var bra, men det var gjerne den gamle boksen, det da... Denne boksen står det magnesiumhydroksid på...

    D-vitaminene er på vei oppover. Tar 70 μg D3 (og...
  21. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Nå har jeg vært til kontroll, både på rev.poli. og kir.poli.

    Kirurgen gikk kjapt gjennom saken; oppdaget strumaet selv i oktober, vært på ultralyd i januar... Blitt værre etter det? NEI! Kirurgen...
  22. Svar
    3
    Visninger
    12,907

    Sv: cyster i Thyroidea

    Hei Tuppi!
    Har du vært på ultralyd nå? Har du hatt dette strumaet lenge?

    Knuter i skjoldbruskkjertelen vil være harde. Disse kan være hormonproduserende kuler, men de forklaringene jeg fikk på...
  23. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Prikkingen i huden forsvant ikke etter noen dager på 4 dråper, så jeg var kjapt tilbake på 5. For 4 dager siden fikk ved et "ulykkestilfelle" 6 dråper i glasset. Etter det har jeg fortsatt på den...
  24. Svar
    15
    Visninger
    16,120

    Sv: Fagspråk/knutestruma/UL

    Hei Lise
    Har du fått tatt disse prøvene? Blodprøvene tas hos legen, urinprøven samles over 24 timer og leveres inn for videre forsendelse. Anbefaler deg virkelig å få tatt jod-testen, dersom...
  25. Svar
    47
    Visninger
    33,280

    Sv: "Fine" blodprøver, struma og jodmangel?

    Litt usikker nå... Gikk tilbake til 4 dråper, etter å ha fått prikking i huden igjen, denne gangen i hele ansiktet. Skjønner ikke helt hvorfor, nå som det har vært borte i lengre tid. Det forsvant...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 44
Side 1 av 2 1 2

Logg inn

Logg inn