Søk:

Type: Innlegg; Bruker: esmeralda; Nøkkelord:

Side 1 av 2 1 2

Søk: Søket tok 0.01 sekunder; generert 21 minutt(er) siden.

  1. "Plutselig" overdosert med lio/levaxin etter stabil dose i halvannet år. Råd?

    Hei fine folk vink11

    Da er jeg tilbake på forumet etter en tids pause. Godt nyttår til alle :lol:

    Jeg har et godt og stabilt liv og studerer/jobber deltid tilsammen 100 prosent og i perioder...
  2. Svar
    146
    Visninger
    50,560

    Sv: På grensen av Hashimoto's ?

    Hei Karatekid vink11

    Syns det er her er veldig spennende lesing! Jeg går hos TES jeg også, og den ultimate drømmen er at jeg skal klare meg uten medisiner for stoffskifte av noe slag. Selvom jeg...
  3. Svar
    20
    Visninger
    7,623

    Sv: Frisk, med høy anti-TPO

    Hei :)

    Jeg tenker at når du har en TSH på over 2,0 (selv om dette er innenfor det NORSKE referansenivået) kan det tyde på at det er noe som skjer i kroppen din av evt autoimmune prosesser,...
  4. Svar
    1
    Visninger
    2,627

    Sv: Funksjonellmedisinsk senter

    Fantastisk å høre :)
    Jeg også får veldig god hjelp der. Jo det koster penger, men det er verdt hver eneste krone når man kan gå fra lite eller ingen livskvalitet til å sakte men sikkert få igjen...
  5. Sv: Jeg anbefaler Funksjonell Medisinsk senter i Oslo:)

    jada, stemmer det :) en stund siden jeg anbefalte dette senteret nå, og jeg kan fortsatt varmt anbefale disse legene! "Hele" pasienten tas på alvor :)

    Det er håp hjerte1
  6. Sv: tips til stoffskiftevennlig fastlege og/eller endokrinolog i trondheim?

    kjære Josefin!

    Dine stoffskifteprøver roooper om hjelp, og det er helt udiskutabelt TYDELIG at det er fullt kaos i hormonsystemet ditt... Da betyr meningene til denne legen pent lite, det som...
  7. Svar
    10
    Visninger
    38,568

    Viktig: Private klinikker anbefalt av våre brukere

    kjære alle hverdagshelter:)
    Jeg har fått/får STOR hjelp på Funksjonell Medisinsk Senter i oslo! Jeg har hatt sterk nedsatt energinivå og en kropp som bare henger med til en viss grad- og det kjente...
  8. Jeg anbefaler Funksjonell Medisinsk senter i Oslo:)

    kjære alle hverdagshelter:)
    Jeg har fått/får STOR hjelp på Funksjonell Medisinsk Senter i oslo! Jeg har hatt sterk nedsatt energinivå og en kropp som bare henger med til en viss grad- og det kjente...
  9. Svar
    40
    Visninger
    22,624

    Sv: Noe godt er på gang :)

    Kjære, kjære Eirinhjerte1

    Jeg kjenner meg SÅ GODT igjen i beskrivelsen av det du har begitt deg inn på i dag...Frykten for å ikke orke..Ikke vite om du kan nyte det du har "turt" å glede deg til i...
  10. Svar
    40
    Visninger
    22,624

    Sv: Noe godt er på gang :)

    herlig da, Eirin:)!!

    en stor heier-på-deg-klem!!hjerte1
  11. Svar
    0
    Visninger
    3,219

    Sluttet med fluor og "overdosert"...

    Hei og hå folkens:)
    Det er et halvår siden sist jeg virkelig kjente på "overdosesymptomer" av levaxin ( energinivået er relativt lavt i utg.pktet og jeg står i 50 prosent jobb), men de siste to...
  12. Svar
    953
    Visninger
    253,353

    Sv: Å leve med binyrebarksvikt eller binyretretthet

    kjære herlige vigdis!!:)

    så FANTASTISK å høre at du fungerer normalt og har normale arbeidsdager...Det gir så HÅP for meg også, at tårene står i øynene her...Tusen takk..
    Jeg har fått time hos...
  13. Svar
    40
    Visninger
    22,624

    Sv: Noe godt er på gang :)

    takk for herlige tanker!!
    Jeg kjenner meg SÅÅÅ GODT igjen i dine tanker om dette..;frykten for å snuble igjen, og samtidig behovet for å tillate seg selv å glede seg til gode ting som kommer, selvom...
  14. Noen som har erfaring med behandling hos Tor Egil Skogli?

    hei alle hverdagshelter her inne:)

    Endelig har jeg fått time hos Tor Egil Skogli i august, så nå er jeg spent på- og kjenner forventning til at formen kan ta seg opp:) Er det noen av dere her som...
  15. Svar
    3
    Visninger
    4,225

    Sv: Om erkjennelse av egen utilstrekkelighet:)

    Hei Evensen, og velkommen hitvink11

    skjønner godt hva du mener; når det kommer til det å holde ut fordi man ikke har noe annet valg- og samtidig ha behov for "noe mer"..Som mennesker er vi alle...
  16. Svar
    3
    Visninger
    4,225

    Om erkjennelse av egen utilstrekkelighet:)

    hei alle gode hverdagshelter her innehjerte1

    I en tid nå har jeg vært fullt sykmeldt fra jobb- og annet liv:? etter en "smell"..Viljen vil så mye, men det hjelper ikke så lenge hverken kroppen...
  17. Sv: Spørsmål om binyretretthet, endring av tidspunkt for å ta medisin og ellers frust

    kjære lisbeth:) Tusen takk for klemmen!hjerte1 Det gjør veldig godt med støtte i en tid der det føles som jeg må ta tak i ALT selv, uten å egentlig ha kapasitet til det...Jeg har levd med sykdommen...
  18. Svar
    3
    Visninger
    5,445

    Sv: Vanlige spørsmål og forsøk på svar

    hei igjen:)

    sist jeg målte (november) var ejg på 354 (170-600) og det er jo ikke veldig høyt..vet ikke hvor jeg ligger nå, og har heller ikke tatt tilskudd med noe som helst..Regner med at jeg...
  19. Svar
    3
    Visninger
    5,445

    Sv: Vanlige spørsmål og forsøk på svar

    skjønner...men nå har jeg jo kjøpt den boksen til å begynne med, tenker å handle fra utlandet senere..Så det jeg lurte på er jo hvilken dose jeg bør ha nå i starten av B12? har tatt 2 tabl i dag,...
  20. Svar
    2
    Visninger
    4,348

    Sv: Vanlige spørsmål og forsøk på svar

    takk for supert svar Vigdis!! vink11

    Det her med den circadiske rytmen må ejg ta med endokrinologen min, og teste for kortisolnivå før han er med på laget og ejg evt starter opp med det hvis han...
  21. Sv: På tide med T3 behandling? (kombo med levaxin)

    TAKKER SÅÅ MYE!!hjerte1

    Skjønner at jeg har litt å gå på da, og når jernlagre og ferritin er lavt i tillegg, har vi det gående, haha:mad: man kan hvertfall ikke regne med at legen reagerer på noe...
  22. Sv: På tide med T3 behandling? (kombo med levaxin)

    tusen takk for svar, Nielsigne!:)

    sist jeg sjekket D3 var den på 54(ref:50-150) og det sier meg at den er lav? legen reagerte ikke i hele tatt på det tallet.. B12 var 354 (ref:170-650) og det er...
  23. tips til stoffskiftevennlig fastlege og/eller endokrinolog i trondheim?

    hei og hå.

    er på jakt etter 1. Ny fastlege i tr.heim med interesse (og kunnskap:) for stoffskifteproblematikk, og 2. Endokrinolog i Tr,heim for ny utredning, vet det fins noen på St.Olavs, men...
  24. Svar
    75
    Visninger
    24,797

    Sv: Uteblitt mens og varm i kroppen!

    hei:)

    jeg går og på levaxin, men har vært dosert i noen år. Jeg kjenner igjen varmen du beskriver, og jeg tror det har med at forbrenningen i kroppen øker, den "kommer igang" igjen:).. og jeg...
  25. Svar
    2
    Visninger
    4,088

    Sv: Uteblitt mens og varm i kroppen!

    hei:)

    jeg går og på levaxin, men har vært dosert i noen år. Jeg kjenner igjen varmen du beskriver, og jeg tror det har med at forbrenningen i kroppen øker, den "kommer igang" igjen:).. og jeg...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 42
Side 1 av 2 1 2

Logg inn

Logg inn