Søk:

Type: Innlegg; Bruker: munch; Nøkkelord:

Side 1 av 5 1 2 3 4

Søk: Søket tok 0.05 sekunder.

  1. Svar
    0
    Visninger
    3,996

    Lavt stoffskifte og folatmangel

    Hei .
    Er en god stund stund siden jeg har vært her nå.Men nå må jeg bare spørre dere om en ting. Er det sammenheng mellom lavt stoffskifte og folatmangel?
    Fikk konstatert på grensen til folatmangel...
  2. Svar
    8
    Visninger
    4,074

    Takk for svar nora. legen min bruker samme lab...

    Takk for svar nora.

    legen min bruker samme lab hver gang. Tror referansegrensen på Ft4 er 7,6-19,6.
    Kløen er brennende som du beskriver det,det føles som jeg har brent meg i solen og må klø.Tror...
  3. Svar
    116
    Visninger
    29,387

    Takk for svar nora. legen min bruker samme lab...

    Takk for svar nora.

    legen min bruker samme lab hver gang. Tror referansegrensen på Ft4 er 7,6-19,6.
    Kløen er brennende som du beskriver det,det føles som jeg har brent meg i solen og må klø.Tror...
  4. Svar
    116
    Visninger
    29,387

    Hei og takk for svar. Jeg ahr alltid slått ut på...

    Hei og takk for svar.
    Jeg ahr alltid slått ut på antistoffer derfor valgte legen å sette meg på levaxin i tillegg på grunn av symptomene mine.
    Men det er mer som er merkelig:har gått på 125...
  5. Svar
    8
    Visninger
    4,074

    Hei og takk for svar. Jeg ahr alltid slått ut på...

    Hei og takk for svar.
    Jeg ahr alltid slått ut på antistoffer derfor valgte legen å sette meg på levaxin i tillegg på grunn av symptomene mine.
    Men det er mer som er merkelig:har gått på 125...
  6. Svar
    116
    Visninger
    29,387

    tatt ultralyd-kjertel var helt normal?

    Hei .

    Har vært og tatt ultralyd av kjertelen og de fant ingenting(heldigvis),kun en hoven lymfe.
    Men det jeg lurer på er kan kjertelen være som på hos en frisk en og samtidig ha...
  7. Svar
    8
    Visninger
    4,074

    tatt ultralyd-kjertel var helt normal?

    Hei .

    Har vært og tatt ultralyd av kjertelen og de fant ingenting(heldigvis),kun en hoven lymfe.
    Men det jeg lurer på er kan kjertelen være som på hos en frisk en og samtidig ha...
  8. Tråd: Forkjølt!!

    av munch
    Svar
    30
    Visninger
    12,524

    Ser det er mange som meg der ute med problemer i...

    Ser det er mange som meg der ute med problemer i luftveiene. Jeg har vært igjennom bihuleoperasjon,gått på kortisonnesespray i nesten to år,skal være balansert i forhold til levaxinbehandling , men...
  9. Svar
    12
    Visninger
    5,539

    takk for svar :) Er enig med deg Finn at jeg...

    takk for svar :)

    Er enig med deg Finn at jeg burde fått oppfølgingsprøver på hvorfor jeg har folatmangel, men jeg tok det som "god fisk" at legen min visste best :D , men jeg ser nå i ettertid...
  10. Svar
    116
    Visninger
    29,387

    takk for svar :) Er enig med deg Finn at jeg...

    takk for svar :)

    Er enig med deg Finn at jeg burde fått oppfølgingsprøver på hvorfor jeg har folatmangel, men jeg tok det som "god fisk" at legen min visste best :D , men jeg ser nå i ettertid...
  11. Svar
    12
    Visninger
    5,539

    Hva oppfølgingsprøver mener du finn? Fikk bare...

    Hva oppfølgingsprøver mener du finn?
    Fikk bare beskjed om at jeg skulle ta folsyre og ingenting mer.
    Vet du finn om det eren sammenheng mellom stoffskifte og folater finn?
  12. Svar
    116
    Visninger
    29,387

    Hva oppfølgingsprøver mener du Hansen? Fikk bare...

    Hva oppfølgingsprøver mener du Hansen?
    Fikk bare beskjed om at jeg skulle ta folsyre og ingenting mer.
    Vet du om det eren sammenheng mellom stoffskifte og folater?
  13. Svar
    116
    Visninger
    29,387

    Trenger jeg og justere dosen min?

    Har noen spørsmål til dere igjen. er en stund siden jeg har vært her og det skyldes at jeg har begynt i jobb igjen etter et år på sykemelding.
    Tok noen nye blodprøver i mars da jeg er begynt å føle...
  14. Svar
    12
    Visninger
    5,539

    Trenger jeg og justere dosen min?

    Har noen spørsmål til dere igjen. er en stund siden jeg har vært her og det skyldes at jeg har begynt i jobb igjen etter et år på sykemelding.
    Tok noen nye blodprøver i mars da jeg er begynt å føle...
  15. Svar
    116
    Visninger
    29,387

    takk for svar nora. og her kommer enda mer mas...

    takk for svar nora.
    og her kommer enda mer mas fra meg :lol:
    Du skriver at Ft3 kanskje ikke vil stige før TSH har nådd 1 eller mer, men der kan jeg ikke ligge,da kommer jeg til å bli dårligere....
  16. Svar
    12
    Visninger
    4,998

    takk for svar nora. og her kommer enda mer mas...

    takk for svar nora.
    og her kommer enda mer mas fra meg :lol:
    Du skriver at Ft3 kanskje ikke vil stige før TSH har nådd 1 eller mer, men der kan jeg ikke ligge,da kommer jeg til å bli dårligere....
  17. Svar
    116
    Visninger
    29,387

    Da har jeg fått svar på mine nye blodprøver å de...

    Da har jeg fått svar på mine nye blodprøver å de er som følgende:
    Ft4 26.4(7.6-19)
    Ft3 2.2(2.8-5.6)
    Anti tpo 304

    Fikk beskjed om at jeg er omermedisinert og skal derfor gå ned på dosen min,er...
  18. Svar
    12
    Visninger
    4,998

    Da har jeg fått svar på mine nye blodprøver å de...

    Da har jeg fått svar på mine nye blodprøver å de er som følgende:
    Ft4 26.4(7.6-19)
    Ft3 2.2(2.8-5.6)
    Anti tpo 304

    Fikk beskjed om at jeg er omermedisinert og skal derfor gå ned på dosen min,er...
  19. Svar
    12
    Visninger
    4,998

    Kan ikke øke hver fjortene dag,jeg reagerer...

    Kan ikke øke hver fjortene dag,jeg reagerer da.derfor har jeg økt lite hver gang og ikke mer enn hver 14 dag.
    hvis jeg forsetter å synke i Ft3 har jeg ikke da rett i å få prøve medisinen som har med...
  20. Svar
    116
    Visninger
    29,387

    Kan ikke øke hver fjortene dag,jeg reagerer...

    Kan ikke øke hver fjortene dag,jeg reagerer da.derfor har jeg økt lite hver gang og ikke mer enn hver 14 dag.
    hvis jeg forsetter å synke i Ft3 har jeg ikke da rett i å få prøve medisinen som har med...
  21. Svar
    12
    Visninger
    4,998

    Glemte å nevne i samme slengen at jeg har økt med...

    Glemte å nevne i samme slengen at jeg har økt med 12.5 mikrogram hver 4 uke.
    :) :)
  22. Svar
    12
    Visninger
    4,998

    Takk for svar Finn. Husker ikke tallene bak...

    Takk for svar Finn.
    Husker ikke tallene bak komma , men verdienen mine i slutten av november var:

    Ft4 17(7.6-19.7)
    Tsh 0,6(tror jeg :) )(0.30-3.60)
    Ft3 2.9(og ikke 2.8 som jeg nenvte...
  23. Svar
    116
    Visninger
    29,387

    Takk for svar Hansen Husker ikke tallene bak...

    Takk for svar Hansen
    Husker ikke tallene bak komma , men verdienen mine i slutten av november var:

    Ft4 17(7.6-19.7)
    Tsh 0,6(tror jeg :) )(0.30-3.60)
    Ft3 2.9(og ikke 2.8 som jeg nenvte...
  24. Svar
    12
    Visninger
    4,998

    Økning av levaxin -gir lavere t3

    Lurer på om det er riktig at T3 blir lavere ved økning av levaxin?
    Har nå er verdi på 2.8 -nedre referansegrense er 2.7. Så forsetter det slik er jeg under referanseverdien for T3.
    Har noen en...
  25. Svar
    116
    Visninger
    29,387

    Økning av levaxin -gir lavere t3

    Lurer på om det er riktig at T3 blir lavere ved økning av levaxin?
    Har nå er verdi på 2.8 -nedre referansegrense er 2.7. Så forsetter det slik er jeg under referanseverdien for T3.
    Har noen en...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 115
Side 1 av 5 1 2 3 4

Logg inn

Logg inn