Søk:

Type: Innlegg; Bruker: FruStration; Nøkkelord:

Side 1 av 7 1 2 3 4

Søk: Søket tok 0.01 sekunder.

  1. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    - er fortsat ramt i privatlivet på rædsom vis ... vil ikke gå dybt ind i nogen diskussion her, blot komme med et tak til "I gamle i gårde" ... uden jeres villige vidensdeling ville jeg slet ikke have...
  2. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Lille update på det private:

    Min søns samvær med mig er nu lukket ned fra min ex's side. Hun har oprettet en sag ved kommunen hvor hun siger, at han har givet udtryk for, at have været udsat for...
  3. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Kære Anisa :-)

    Tankerne om at "give slip" gør ondt, men er ikke nye. Jeg overvejer meget, hvad der er hans tarv i det her. Jeg synes ikke situationen lige nu er optimal. Men jeg ved også, at jeg...
  4. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Jeg slås stadig både med ex'en og stofskiftet, som jeg synes bliver værre og værre. :sad:

    Jeg har efterhånden helt mistet energien, arbejdet er svært (hårdt) at passe, jeg bliver konstant ramt af...
  5. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Kære smgj :-)

    Jeg vil bruge det du har skrevet, til selv at få formuleret på skrift, hvordan tingene har været for mig, og dernæst bruge det til næste lægesamtale. Der er ting, jeg ikke selv...
  6. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Kære smgj :-)

    Det er faktisk rart at høre, at det ikke kun er mig, der har oplevet dette. Når man hører mange gange nok, at man har ændret sig i den negative retning, begynder man til sidst at...
  7. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    En lille update:

    Jeg slås stadig om muligheden for at se min søn noget mere. Jeg håber at der snart er gode nyheder. I mellemtiden har jeg måttet kæmpe med beskyldninger om narkomani,...
  8. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Undskyld for langsomt feedback for mig, jeg er så glad for jeres tanker og villighed til at hjælpe.hjerte1 Har haft brug for ikke at tænke på alt det rod, der falder ned over mig pt., men sjovt nok,...
  9. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Anisa: Du rammer hovedet på sømmet på rigtigt mange punkter. Mit valg af kæreste/ægtefælle dengang var naturligvis afspejlet af den person, jeg var dengang. Det er ikke det rigtige valg for mig...
  10. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Lille update:

    Er fortsat godt kørende med stofskiftet. Thyroid-S har reddet mit liv. Det var der desværre een i mit liv, der havde svært ved at håndtere. Svært ved, at jeg brugte tid på at blive...
  11. Svar
    20
    Visninger
    14,528

    Sv: Kan cannabis brukes som medisin? For hva?

    Jeg har personligt haft stor glæde af cannabis i forhold til bl.a. rygsmerter, og mener bestemt at det kan have haft en positiv effekt på stofskiftet også, uden at kunne bevise det. i 2006 havde jeg...
  12. Svar
    2
    Visninger
    2,479

    Sv: B-Hemoglobin (Fe)

    Det kan godt tænkes – jeg løb nemlig tør for mine D3-K2 vitaminer, som jeg ellers har taget de sidste 3-4 år. Jeg havde to glas alm. D3 stående, så tænkte jeg ville bruge dem før jeg bestilte nyt....
  13. Svar
    2
    Visninger
    2,479

    B-Hemoglobin (Fe)

    Har været meget plaget af blå mærker i en periode, og har i den forbindelse fået taget en mængde blodprøver, bl.a. B-Hemoglobin (Fe) - Den ligger på 7,4 og ref. værdierne er 7,3 - 10,5. Lægen mener...
  14. Sv: Lave værdier af thyreoideahormoner hos børn = lavere intelligens

    Jeg har tænkt og tænkt siden det kom frem i nyhederne ... har egentlig bare ventet på at det blev oprettet som tråd, har ikke selv haft tiden (eller det fornødne overskud).

    Er slet ikke i tvivl...
  15. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    I dag krydsede jeg den magiske grænse ... jeg har stille og roligt siden jeg startede på Thyroid i slutningen af 2010 nu tabt mig 30 kg. :-)

    Er enormt velreguleret pt. og har masser af energi til...
  16. Tråd: Lugol's?

    av FruStration
    Svar
    0
    Visninger
    2,323

    Lugol's?

    http://www.gartnershop.dk/Stivelsestest <-- Jod-kaliumiodidopløsning ... 100 ml. koster med moms og forsendelse 140 kr. Kan det mon bruges som jodtilskud?
  17. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Alle de læger jeg har haft har været i det nordlige Jylland/Danmark og jeg har altid kun fået TSH, Total T3 og Total T4, så det hænger nok sammen som Nielsigne fortæller.
  18. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Så ... friske blodprøver efter nedgang til 2 grains Thyroid-S

    TSH: 0,05
    Total T3: 2,8
    Total T4: 112

    Har fået dobbelttid ved den nye læge om et par uger så vi kan snakke om mit stofskifte. Han...
  19. Sv: Ett klagomål: Private leger og deres kosttilskudd er bare tull

    Hvis den bruger kan henvise mig til en fastlege der kan få mig til at have det lige så godt som nu, uden mærkeluge kosttilskud, vitaminer og mineraler så vil jeg da gerne have navn og adresse samt...
  20. Svar
    0
    Visninger
    2,123

    Gravide får for lidt jod

    http://nordjyske.dk/nyheder/gravide-faar-alt-for-lidt-jod/6864c5dc-2f86-441b-85ff-89bc6d347ed2/112/1513
  21. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Kevlin: Nej ... men måske skyldes det, at jeg kun har haft denne læge siden september. Han har tilsyneladende ikke rekvireret min journal fra min tidligere læge endnu. I den står nemlig, at jeg tager...
  22. Sv: Jeg fik diagnosen "myksødem" 2 måneder efter min fødsel

    Suk ... Så har jeg været ved min nye læge for at få en blodprøve. Det lader så til at jeg kan starte forfra med at forklare hvilke vrangforestillinger der kan være skyld i, at jeg ikke tager...
  23. Svar
    29
    Visninger
    10,967

    Sv: T4 / T3-ratio i Armour og Erfa Thyroid

    Det nedslående er så bare, at alle beviserne bliver ignoreret af frygt for alle de farlige ting T3 fører med sig. Alle mennesker er forskellige med forskellige behov, så en standardiseret T3/T4 ratio...
  24. Svar
    29
    Visninger
    10,967

    Sv: T4 / T3-ratio i Armour og Erfa Thyroid

    Jeg er født uden skjoldbruskkirtel, jeg har derfor INGEN kirtelproduktion af hormoner, og får det aldrig - alligevel har min TSH ligget og basket rundt mellem 5-17 hele min barn- og ungdom. Til hvad...
  25. Svar
    17
    Visninger
    12,260

    Viktig: Sv: Opererte små barn uten bedøvelse

    Er så glad for at min lille dreng ikke har skullet opereres for noget på trods af at hans syv første uger af livet blev tilbragt på neonatalafdelingen; fortællinger som disse får mig til at kramme...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 172
Side 1 av 7 1 2 3 4

Logg inn

Logg inn