Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Yvette; Nøkkelord:

Side 1 av 76 1 2 3 4

Søk: Søket tok 0.03 sekunder.

  1. Sv: Uten skjoldbruskkjertelel i 13 år men fremdeles uskikker på mange ting

    Hei jeanett. vink11

    Dette med smerter i høyre side av magen rett under ribbeina har jeg også. Har gått med det i over 1 år og det er svært ubehagelig. Jeg har også blitt undersøkt uten at de fant...
  2. Svar
    34
    Visninger
    20,888

    Sv: Stoffskifteprøver etter 4 mndr på Thyroid-S

    Hei Vigdis og tusen takk for svar! hjerte1

    Jeg vet ikke om jeg tør å eksperimentere med Liothyronin og ren T3 i og med at jeg føler meg så bra. Men jeg skal iallefall i første omgang senke dosen...
  3. Svar
    34
    Visninger
    20,888

    Sv: Stoffskifteprøver etter 4 mndr på Thyroid-S

    Nå har jeg tatt blodprøver igjen, og disse hopper opp og ned som en jojo.

    FT4 = 28,9 (9 - 24)
    FT3 = 13,2 (2,6 - 5,7)

    Jeg har ikke vært like "flink" til å spise paranøtter den siste tiden, så...
  4. Svar
    34
    Visninger
    20,888

    Sv: Stoffskifteprøver etter 4 mndr på Thyroid-S

    Takk for svar gunnda og takk for lykkeønskning. hjerte1

    Jeg lurte bare på om det var noen andre som har opplevd feber etter at dere ble satt på Levaxin eller Thyroid. Jeg vet ikkke hvor jeg har...
  5. Svar
    34
    Visninger
    20,888

    Sv: Stoffskifteprøver etter 4 mndr på Thyroid-S

    Hei igjen! vink11 Lenge siden jeg har vært her, men jeg har det fint sånn stoffskiftemessig. Går fortsatt på 2,75 grain med Thyroid-S. Jeg har prøvd med 3 grain fordi det er enklere, men det blir for...
  6. Svar
    78
    Visninger
    27,412

    Sv: God Jul 2011 og Godt Nytår 2012

    God Jul og Godt Nytt År til alle fra meg også. hjertflag1
  7. Svar
    75
    Visninger
    24,797

    Sv: Prøvesvar i dag: TSH på 0.010!! Hjelp???!

    Jeg har heller ikke hatt målbar TSH siden 2005, og har det helt fint med det.
  8. Svar
    13
    Visninger
    10,419

    Sv: Prøvesvar i dag: TSH på 0.010!! Hjelp???!

    Jeg har heller ikke hatt målbar TSH siden 2005, og har det helt fint med det.
  9. Sv: Hvorfor vil legen at jeg bare skal ta T3 én gang daglig?

    Jeg vil bare fortelle at da jeg, i sin tid, fikk overtalt legen til å gi meg Liothyronin så fikk jeg beskjed om å ta 40mcg som en startdose. Husker jeg fikk skjelvinger, men jeg sluttet ganske fort....
  10. Svar
    78
    Visninger
    35,932

    Sv: Idiotforklaringer

    I dag leste jeg på nettet om et menneske som hadde vært på laboratoriet og tatt blodprøver. I samtale med helsepersonell om forholdet mellom T4 og T3 ble denne forklaringen gitt: "Det har med høyt...
  11. Tråd: Overdosert?

    av Yvette
    Svar
    37
    Visninger
    15,282

    Sv: Overdose

    Det er riktig det Anisa. Jeg har det helt fint og nedtrappingen gikk uten problemer. Jeg håper det beste for deg også Elbeth. kram1

    A propos høy binyreaktivitet i hårmineralanalyse: Det resultatet...
  12. Sv: Overdose

    Det er riktig det Anisa. Jeg har det helt fint og nedtrappingen gikk uten problemer. Jeg håper det beste for deg også Elbeth. kram1

    A propos høy binyreaktivitet i hårmineralanalyse: Det resultatet...
  13. Svar
    97
    Visninger
    41,059

    Sv: ”Kronisk autoimmun atrofisk thyroiditis”

    Alle gode og varme tanker til deg akas hjerte1
  14. Svar
    72
    Visninger
    24,082

    Sv: Jeg fikk konstatert lavt stoffskifte i 2005

    Kanskje et lite tips, jeg vet ikke, men jeg var hos homeopat for noen dager siden og hun ba meg om å drikke mye sitronvann for å skape et mer basisk miljø i kroppen.
  15. Svar
    34
    Visninger
    20,888

    Sv: Stoffskifteprøver etter 4 mndr på Thyroid-S

    En kort oppdatering av tråden her. :)

    Da har jeg spist paranøtter, som anbefalt over her, nesten hver dag siden jeg ble tipset om det. Jeg tok nye stoffskifteprøver denne uken, og FT4 har sunket...
  16. Svar
    21
    Visninger
    13,342

    Sv: Vekttap - redusere stoffskiftemedisiner?

    Hei igjen Connie.

    Jeg ser av signaturen min at jeg roter litt med når jeg tok de ulike typene med thyroider, men det korrekte er at jeg gikk på Levaxin etter Ny Armour, og før Thyroid-S. Beklager...
  17. Svar
    21
    Visninger
    13,342

    Sv: Vekttap - redusere stoffskiftemedisiner?

    Hei Connie. vink11

    Jeg har gått ned ca 14 kg nå, og har i takt med vektnedgangen senket dosen fra 4 grain til nå 2,5 grain. Jeg har ikke tenkt over om senking av dose kan ha noe med vektnedgangen...
  18. Svar
    52
    Visninger
    30,093

    Sv: På arbejde med lavt stofskifte

    Kjære modige, tapre og dyktige Anisa. hjerte1 Jeg er også så utrolig glad på dine vegne. Hva du har vært igjennom i denne tiden kan jeg bare ane. Det må ha vært en tung tid for deg. Allikevel har du...
  19. Svar
    34
    Visninger
    20,888

    Sv: Stoffskifteprøver etter 4 mndr på Thyroid-S

    Tusen takk for svar Anisa. hjertflag1 Jeg visste at Selen er bra for oss med hypothyreose, men jeg visste ikke at det kunne påvirke FT4-verdien slik. Jeg skal definitivt spise paranøtter fremover....
  20. Svar
    34
    Visninger
    20,888

    Sv: Stoffskifteprøver etter 4 mndr på Thyroid-S

    Hei igjen. :)

    Nå er jeg en smule forvirret. Historien er slik: Etter 4 mndr på Thyroid-S fikk jeg en fT4 på 31,7. Jeg senket da dosen til 3 grain, gikk på den i ca 3 mndr og fikk en fT4 på 17,9....
  21. Tråd: Westhroid

    av Yvette
    Svar
    46
    Visninger
    29,530

    Sv: Westhroid

    Tusen takk tilbake til deg Anisa for alt du gir og alt du bidrar med. hjerte1 Det er ikke så rent lite! kram1

    Det er veldig godt at vi kan hjelpe hverandre på dette forumet. Selv har jeg fått så...
  22. Svar
    34
    Visninger
    20,888

    Sv: Stoffskifteprøver etter 4 mndr på Thyroid-S

    Åååhh det er så utrolig deilig å bli forstått. Jeg kan ikke få takket deg nok Anisa. hjerte1 Jeg føler så ofte at jeg ikke strekker til i forhold til familie og venner ellers når det gjelder dette at...
  23. Svar
    34
    Visninger
    20,888

    Sv: Stoffskifteprøver etter 4 mndr på Thyroid-S

    Tusen takk for svar og gode råd her Anisa! kram1

    Det er lenge siden jeg fikk dette brevet fra legen, og jeg utsetter og utsetter ny måling pga håpløs døgnrytme, men jeg skal nok greie å komme meg...
  24. Svar
    34
    Visninger
    20,888

    Sv: Stoffskifteprøver etter 4 mndr på Thyroid-S

    Takk for svar Vigdis og Blondie. hjerte1

    Jeg skjønner at jeg har en del å sette meg inn i, og det er ikke så lett å få den rette hjelp hos legen dessverre. Jeg skal allikevel foreslå spyttprøvre...
  25. Svar
    34
    Visninger
    20,888

    Sv: Stoffskifteprøver etter 4 mndr på Thyroid-S

    Jeg fikk brev fra legen min i dag om at "cortisolspeilet" mitt var litt høyt. Da jeg ringte legekontoret fikk jeg vite at verdien var på 688, men hun kunne ikke gi meg mer opplysninger om...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 1897
Side 1 av 76 1 2 3 4

Logg inn

Logg inn