Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Synne; Nøkkelord:

Søk: Søket tok 0.00 sekunder.

  1. Svar
    4
    Visninger
    6,175

    Sv: Positive opplevelser/gravid på liothyronin

    Tusen takk for veldig nyttige svar alle tre! Det er utrolig rørende at dere tar dere tid til å bidra med både kunnskap og support. Det setter jeg virkelig høy pris på! Og jeg tar med alle tanker og...
  2. Svar
    4
    Visninger
    6,175

    Positive opplevelser/gravid på liothyronin

    Hei!

    Jeg har blitt behandlet for lavt stoffskifte siden 2006, de siste årene også med liothyronin. Jeg merket STOR forskjell etter at jeg begynte på lio og får vondt i magen ved tanken på å kutte...
  3. Tråd: Fett hår

    av Synne
    Svar
    5
    Visninger
    10,031

    Takk

    Takk for svar!

    Jeg har alltid hatt tørr hodebunn, men aldri fett hår. Skulle klart å leve med "vanlig" fett hår, men dette tar helt av. Utrolig frustrerende! Skal prøve den shampo-serien du...
  4. Tråd: Fett hår

    av Synne
    Svar
    5
    Visninger
    10,031

    Fett hår

    Hei dere!

    Dette er et lite problem i forhold til mange av problemene som følger med sykdommen vår. Likevel håper jeg noen av dere har noen erfaringer eller tips... Etter at jeg begynte å ta...
  5. Tråd: På tide..

    av Synne
    Svar
    3
    Visninger
    2,139

    Takk for fin velkomst og nyttige svar! :D ...

    Takk for fin velkomst og nyttige svar! :D

    Joni: Spennende artikkel, skal ta med meg utdrag fra den til neste legetime..

    cat: Referanseverdiene er TSH: 0,2-4,0, fT4: 9,0-22,0, fT3: (står ikke,...
  6. Takk for fin velkomst og nyttige svar! :D ...

    Takk for fin velkomst og nyttige svar! :D

    Joni: Spennende artikkel, skal ta med meg utdrag fra den til neste legetime..

    cat: Referanseverdiene er TSH: 0,2-4,0, fT4: 9,0-22,0, fT3: (står ikke,...
  7. Tråd: På tide..

    av Synne
    Svar
    3
    Visninger
    2,139

    På tide..

    Siden jeg har vært aktiv leser av innleggene i forumet en god stund, er det vel på tide med en presentasjon..

    Men aller først vil jeg takke dere som hjelper andre her inne. Dere gjør en utrolig...
  8. Aller først vil jeg takke dere som hjelper andre her inne.

    Siden jeg har vært aktiv leser av innleggene i forumet en god stund, vil jeg aller først takke dere som hjelper andre her inne. Dere gjør en utrolig viktig jobb, og fortjener all mulig heder og ære...
  9. På tide..

    Siden jeg har vært aktiv leser av innleggene i forumet en god stund, er det vel på tide med en presentasjon..

    Men aller først vil jeg takke dere som hjelper andre her inne. Dere gjør en utrolig...
  10. Tråd: Kosttilskudd

    av Synne
    Svar
    35
    Visninger
    11,796

    Kosttilskudd

    Hei!

    Jeg har hørt jeg ikke skal ta verken jern- eller kalkpreparater tett opptil at jeg tar Levaxin. Stemmer dette? Hvor lenge bør jeg i så fall vente? Er det annet kosttilskudd/mat man ikke bør...
  11. Svar
    11
    Visninger
    7,874

    baremei, jeg er på jakt etter en fastlege som har...

    baremei, jeg er på jakt etter en fastlege som har akkurat de egenskapene du beskriver - en som kan tenke i sammenhenger. Fastlegen jeg har nå er kun opptatt av blodprøver og fnyser av meg når jeg...
  12. baremei, jeg er på jakt etter en fastlege som har...

    baremei, jeg er på jakt etter en fastlege som har akkurat de egenskapene du beskriver - en som kan tenke i sammenhenger. Fastlegen jeg har nå er kun opptatt av blodprøver og fnyser av meg når jeg...
  13. Svar
    3
    Visninger
    3,406

    Glemte å skrive at det alt er prøvd. Legen min er...

    Glemte å skrive at det alt er prøvd. Legen min er av den typen som er fornøyd når blodprøvene ser ok ut.
  14. Glemte å skrive at det alt er prøvd. Legen min er...

    Glemte å skrive at det alt er prøvd. Legen min er av den typen som er fornøyd når blodprøvene ser ok ut.
  15. Svar
    3
    Visninger
    3,406

    Henvisning til endokrinolog

    Hei! :D

    Jeg er ny her og vil først rette en takk til den som opprettet dette forumet, og til alle dere som deler kunnskapen deres! Det betyr virkelig masse!

    Jeg er full av spørsmål, men har...
  16. Jeg er en jente på 26 som fikk påvist hypotyhreose i jan 06.

    Hei! :D

    Jeg er ny her og vil først rette en takk til den som opprettet dette forumet, og til alle dere som deler kunnskapen deres! Det betyr virkelig masse!

    Jeg er full av spørsmål, men har...
Viser søkeresultater 1 til 16 av 16

Logg inn

Logg inn