Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Zena; Nøkkelord:

Side 1 av 5 1 2 3 4

Søk: Søket tok 0.01 sekunder.

  1. Sv: Fritt T4 som drifter oppover(?) etter total thyroidectomy

    Nei, ikke sluttet med P-piller, har spiral...
  2. Svar
    12
    Visninger
    27,032

    Sv: Fjerna skjoldbrukskjertelen pga knutestruma

    Ja se det!! Akkurat som jeg sa til legen idag...etter operasjonen (2006) føler jeg som jeg har "røykhoste". Trodde det skulle bli bedre men altså; jeg hoster opp en slimklump rett som det er. Ikke...
  3. Fritt T4 som drifter oppover(?) etter total thyroidectomy

    Det er mer enn 4 år siden jeg startet på Levaxin etter total tyroidectomy. Det første året prøvde jeg meg litt frem, begynte for altfor lavt og økte gradvis til en dose på 125 microgram dagen som ser...
  4. Viktig: Sv: De gangene jeg har hatt for høye prøvesvar og en følelse av at det er min skyld

    Enig! Idag fikk jeg *pekefinger kjennepreken* fra legen, dog med humoristisk undertone (vi har bra dialog). MEN, min T4 er altfor høy, så nå må jeg prøve meg frem på litt mindre Levaxin. Og jeg som...
  5. Svar
    13
    Visninger
    23,718

    Hehe...denne siden var bra, KJEMPEBRA!!! Humoren...

    Hehe...denne siden var bra, KJEMPEBRA!!!
    Humoren er flott, rett fra leveren, og masse info i tillegg!

    Lenge siden jeg har ledd så mye (inne på siden "give me a break!")
    :lol: :lol: :lol: ...
  6. Svar
    226
    Visninger
    53,140

    Har også lav ferritin, ligger med jevne mellomrom...

    Har også lav ferritin, ligger med jevne mellomrom under ref. området (sist måling var ferritin 9) og spiser dermed jevnt på disse tablettene nå. Jeg brukte iallfall 3 måneder å komme meg fra ferritin...
  7. Tråd: Kosttilskudd

    av Zena
    Svar
    30
    Visninger
    34,048

    Omega?

    Hvilken Omega er det vi helst bør stappe i oss, finnes jo alle varianter, Omega 3, Omega 6, Omega 9 osv.

    I tillegg spiser jeg B-vitamin (vet spes B-12 er viktig), Magnesium, Calcium, Jerntablett...
  8. Vet ikke helt hvor mye det varierer, men det er...

    Vet ikke helt hvor mye det varierer, men det er klart forskjell på sommer og vinter m.h.t levaxin-inntak etter min erfaring. Har akkuat hatt min første vinter etter total thyroidectomy nov -06...
  9. Tråd: Irritert hals?

    av Zena
    Svar
    6
    Visninger
    16,087

    Irritert hals?

    Fjernet skjoldkjertelen for 1,5 år siden. Før jeg fikk den fjernet hadde jeg mye slim i halsen (hadde stadig type "røykhoste", hostet opp slimklumper...sorry udelikate detaljer). Antok dette var pga....
  10. Irritert hals?

    Fjernet skjoldkjertelen for 1,5 år siden. Før jeg fikk den fjernet hadde jeg mye slim i halsen (hadde stadig type "røykhoste", hostet opp slimklumper...sorry udelikate detaljer). Antok dette var pga....
  11. Svar
    5
    Visninger
    3,331

    Jeg synes det har blitt veldig vanskelig å takle...

    Jeg synes det har blitt veldig vanskelig å takle psykisk stress nå etter å ha blitt Levaxin-tygger. Blir helt slått ut, blir nesten deprimert selv, tar alt mye sterkere inn over meg, blir også...
  12. Svar
    9
    Visninger
    13,202

    Tor: jeg og har hatt den tanken, tror de fleste...

    Tor: jeg og har hatt den tanken, tror de fleste er innom den avogtil når man har det som verst. Men så kommer dagene etter som kansje går sånn passelig greitt, og DA er det godt å vite at det ble 1-0...
  13. Svar
    2
    Visninger
    3,013

    Har ikke hørt om spesielle jod-tabletter man kan...

    Har ikke hørt om spesielle jod-tabletter man kan gå på max ett år, men kan det hende du blander litt og at det er tabletter som senker stoffskiftet du skal gå på, og at behandlingen prøves ut i ett...
  14. Svar
    17
    Visninger
    27,144

    Synd ingen har svart deg Stølen, du har sikkert...

    Synd ingen har svart deg Stølen, du har sikkert fått svar fra biopsien din innen nå. Hvordan gikk det?
    Jeg ble operert omtrent en knapp måned etter min biopsi. Det gikk 3 uker mellom beskjeden at...
  15. Synd ingen har svart deg Stølen, du har sikkert...

    Synd ingen har svart deg Stølen, du har sikkert fått svar fra biopsien din innen nå. Hvordan gikk det?
    Jeg ble operert omtrent en knapp måned etter min biopsi. Det gikk 3 uker mellom beskjeden at...
  16. Svar
    9
    Visninger
    13,202

    Økt tinnitus ved lavt stoffskifte?

    Noen her som vet om tinnitus kan tilta av at stoffskiftet i kroppen oppfattes som lavt? Vil tinnitusen avta igjen når stoffskiftet blir stabilisert?
  17. Svar
    7
    Visninger
    9,825

    Skjelver man ved lavt stoffskifte?

    Jeg vet at skjelvinger er vanlig symptom på høyt stoffskifte, opplevde det mye før min total thyroidectomy nov-06. Men jeg vet ikke om det også kan være hvis stoffskiftet er lavt? Jeg blir ikke kvitt...
  18. Skjelver man ved lavt stoffskifte?

    Jeg vet at skjelvinger er vanlig symptom på høyt stoffskifte, opplevde det mye før min total thyroidectomy nov-06. Men jeg vet ikke om det også kan være hvis stoffskiftet er lavt? Jeg blir ikke kvitt...
  19. Svar
    2
    Visninger
    7,201

    Samme her :) .

    Samme her :) .
  20. Svar
    7
    Visninger
    9,825

    Har i det siste tenkt at jeg burde kikke mer inn...

    Har i det siste tenkt at jeg burde kikke mer inn i kostholds-greier, jeg har aldri vært nøye på hva jeg putter i meg, så jeg tror jeg har mye å hente der. Det er bare så vanskelig å vite hvor man...
  21. Har i det siste tenkt at jeg burde kikke mer inn...

    Har i det siste tenkt at jeg burde kikke mer inn i kostholds-greier, jeg har aldri vært nøye på hva jeg putter i meg, så jeg tror jeg har mye å hente der. Det er bare så vanskelig å vite hvor man...
  22. Svar
    7
    Visninger
    9,825

    Takk for svar Nora. Joa, kalsiumen er normal,...

    Takk for svar Nora. Joa, kalsiumen er normal, eller den var iallfall det sist jeg målte (august). Tar egentlig ikke spes høy dose Levaxin, 125 ug pr. dag, er vel det sånn midt på treet eller nesten...
  23. Takk for svar Nora. Joa, kalsiumen er normal,...

    Takk for svar Nora. Joa, kalsiumen er normal, eller den var iallfall det sist jeg målte (august). Tar egentlig ikke spes høy dose Levaxin, 125 ug pr. dag, er vel det sånn midt på treet eller nesten...
  24. Svar
    7
    Visninger
    9,825

    Stive ledd, skjelving, lavt stoffskifte??

    Hadde total thyroidectomy i fjor og går på Levaxin. Prøveresultatene på fT4 og fT3 er nå innen normalen og TSH supprimert (ca 0.02). Stort sett går hverdagen greitt, klarer 100% jobb, men er...
  25. Stive ledd, skjelving, lavt stoffskifte??

    Hadde total thyroidectomy i fjor og går på Levaxin. Prøveresultatene på fT4 og fT3 er nå innen normalen og TSH supprimert (ca 0.02). Stort sett går hverdagen greitt, klarer 100% jobb, men er...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 109
Side 1 av 5 1 2 3 4

Logg inn

Logg inn