Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Bittebitt; Nøkkelord:

Side 1 av 11 1 2 3 4

Søk: Søket tok 0.04 sekunder.

  1. Svar
    62
    Visninger
    36,397

    Sv: Tørre øyne

    Var på et foredrag med en øyelege på mandag. Han sa at i Tyskland hadde de registrert østrogen øyedråper. Mange kvinner har tørre øyne pga. Østrogenmangel. Dette preparater skal visstnok ha god...
  2. Svar
    62
    Visninger
    36,397

    Sv: Tørre øyne

    Høres veldig interessant ut. Jeg har Sjøgrens Syndrom, men har aldri hørt om dette. Tenker å sjekke videre og evt. tipse diagnosegruppen :)
  3. Svar
    62
    Visninger
    36,397

    Sv: Tørre øyne

    Hei Vigdis dråpene som nevnes her er ikke øyedråper. Sublingual betyr under tungen :)
  4. Svar
    21
    Visninger
    16,917

    Sv: Træthedspatienter får en psykisk diagnose

    Hei igjen
    Takk for tilbakemeldinger:)
    Jeg jobbet selv som sykepleier på sykehus i mange år. Det jeg etterhvert opplevde mer og mer var at spesialistene i mange tilfeller ikke kunne tenke lenger enn...
  5. Svar
    21
    Visninger
    16,917

    Sv: Træthedspatienter får en psykisk diagnose

    Som et apropos til alt det ovenstående: Fikk lyst til å fortelle litt om min mor. For ca 15 år siden begynte hun å få anfall med høyt blodtrykk, (Meeeget høyt!!!). Andre ganger fikk hun meget rask og...
  6. Sv: Hashimotos m/antistoffer - medisin mot grønn stær/glaukom

    er på vei til Spania, så jeg har litt lite tide til svar. Betablokkere skal man helst kan forverre astma, og muligens kan du få astma igjen siden du har hatt det før. Ellers kjenner jeg ikke til...
  7. Sv: Hashimotos m/antistoffer - medisin mot grønn stær/glaukom

    er på vei til Spania, så jeg har litt lite tide til svar. Betablokkere skal man helst kan forverre astma, og muligens kan du få astma igjen siden du har hatt det før. Ellers kjenner jeg ikke til...
  8. Sv: Hashimotos m/antistoffer - medisin mot grønn stær/glaukom

    Hei
    Det er viktig at du får medisin mot glaucom (Grønn stær). Det finnes jo andre medisiner enn Travatan, og siden du er urolig pga bivirkninger mht tyreoideasykdom, bør du ta dette opp med øyelegen...
  9. Sv: Hashimotos m/antistoffer - medisin mot grønn stær/glaukom

    Hei
    Det er viktig at du får medisin mot glaucom (Grønn stær). Det finnes jo andre medisiner enn Travatan, og siden du er urolig pga bivirkninger mht tyreoideasykdom, bør du ta dette opp med øyelegen...
  10. Svar
    2
    Visninger
    2,122

    Sv: 1993: tsh 5,7 (ref

    Hei og takk for svar:) Tror at de første målingene av ft3 var godt innenfor normalen, men i 2007 begynte jeg med Liothyronin pga ft4 22 og ft3 3,8.(3,6 1/2 år før, ref >3,5) følte meg da både hyper...
  11. Svar
    2
    Visninger
    2,122

    1993: tsh 5,7 (ref

    såvidt jeg husker lå da ft4 på ca 20 (ref<22). Prøvene ble tatt utpå formiddagen. Tok mange prøver i årene etter. De aller fleste gangene m lett forhøyet tsh og ft 4 i øvre normalområde. 2001...
  12. Svar
    77
    Visninger
    38,084

    Sv: Desperat mann på let etter hjelp!

    Hei igjen og god jul. Har ikke fått lest alle dine innlegg, men vil anbefale deg å be legen ta ny borreliatest. Det er lett å henge seg opp i "bare" hypothyreose ved slike symptomer, men det er mange...
  13. Svar
    77
    Visninger
    38,084

    Sv: Desperat mann på let etter hjelp!

    hei
    Har du blitt sjekket for borreliainfeksjon?
  14. Svar
    62
    Visninger
    36,397

    Sv: Tørre øyne

    frekk og uvitende apotekansatt ! Du må dryppe så ofte for å unngå skade på hornhinna
  15. Svar
    13
    Visninger
    15,350

    Sv: Sensitive øyne?

    Har ikke lest alle innleggene, men kan komme med følgende tips: De som har mye plager med lysskyhet kan ha nytte av filterbriller. Refusjon for utgifter gies dersom man får rekvisisjon fra øyelege....
  16. Svar
    16
    Visninger
    9,169

    overdosering- forskning på bivirkninger

    Hei
    Er det noen her inne som kjenner til om direkte forskning på overdosering av Levaxin? Har inntrykk av at man setter likhetstegn mellom bivirkninger ved overdosering og følgesykdommer man kan få...
  17. Svar
    4
    Visninger
    3,303

    Sv: fT4 v/ kombinasjonsbehandling

    En ting til: I tråden "Rødmussete ansiktsfarge" foreslår du spyttest for å sjekke kortisol. Kan nok bli litt vanskelig, det::wink: Er temmelig tørr i munnen pga Sjøgrens Syndrom
  18. Svar
    4
    Visninger
    3,303

    Sv: fT4 v/ kombinasjonsbehandling

    Hei Finn og takk for svar:)

    Her kommer litt mer utfyllende:
    Jeg begynte med Levaxin for ca 8 - 9 år siden. Hadde da ved flere målinger gjennom mange år stadig lett forhøyet TSH og høyt...
  19. Sv: fT4 v/ kombinasjonsbehandling

    Hei Finn og takk for svar:)

    Her kommer litt mer utfyllende:
    Jeg begynte med Levaxin for ca 8 - 9 år siden. Hadde da ved flere målinger gjennom mange år stadig lett forhøyet TSH og høyt...
  20. fT4 v/ kombinasjonsbehandling

    Har ikke følt meg bra denne vinteren. Boldprøver i mars viste :
    fT4 12,9 (ref 11,0 - 23)
    fT3 3,8 (ref 3,5-6,5)
    TSH 0,6 (ref 0,3-3,6)
    sto da på Levaxin 100 mcg 5 dager/ uke og 150 mcg 2 dager/...
  21. Svar
    4
    Visninger
    3,303

    fT4 v/ kombinasjonsbehandling

    Har ikke følt meg bra denne vinteren. Boldprøver i mars viste :
    fT4 12,9 (ref 11,0 - 23)
    fT3 3,8 (ref 3,5-6,5)
    TSH 0,6 (ref 0,3-3,6)
    sto da på Levaxin 100 mcg 5 dager/ uke og 150 mcg 2 dager/...
  22. Svar
    13
    Visninger
    13,436

    Sv: Rødmusset farge i ansiktet

    vink11 Takk til alle som har svart på dette. Beklager at jeg ikke har gjort det før:|
    spesiell takk til n´Finn kram1 Du er en kjempekar! Tror du svarer på alle innlegg:p

    Prøver å øke litt...
  23. Sv: Rødmusset farge i ansiktet

    vink11 Takk til alle som har svart på dette. Beklager at jeg ikke har gjort det før:|
    spesiell takk til n´Finn kram1 Du er en kjempekar! Tror du svarer på alle innlegg:p

    Prøver å øke litt...
  24. Sv: Diabetes 2 og senkning

    :)Hei Sonja
    Etter det jeg vet, gir ikke Diabetes type 2 utslag på SR. de vanligste årsakene til høy senkning er infeksjoner (Ikke virusinfeksjoner) eller andre betennelsesreaksjoner
  25. Svar
    3
    Visninger
    5,576

    Viktig: Sv: Bagsiden af "mestring af sygdom"

    Er enig med deg, Finn, i at ordet "Mestring" ikke er det beste å bruke i denne sammenhengen. Skulle ønske at noen fant et bedre uttrykk
    For meg betyr "mestring" ikke at jeg fungerer som en frisk...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 275
Side 1 av 11 1 2 3 4

Logg inn

Logg inn