Søk:

Type: Innlegg; Bruker: rikke; Nøkkelord:

Side 1 av 12 1 2 3 4

Søk: Søket tok 0.05 sekunder.

  1. Sv: Postpartum thyreoditt desember 2006, nå på vei mot hypo

    takk. grei å ha om jeg må diskutere med legen. :)
  2. Sv: Postpartum thyreoditt desember 2006, nå på vei mot hypo

    ja det er jeg enig med deg i. Jeg klarer ikke helt å tyde mine blodprøvesvar om de er i det nedre sjiktet, derfor skrev jeg inn her.
    Jeg har også spurt om noen vet om man er mer utsatt for å...
  3. Svar
    2
    Visninger
    2,336

    Sv: Kan det være jeg er på vei til å bli hyper?

    ja sant det. er bare det at jeg faktisk ikke forstod helt hvordan forumet her fungerte. Hadde lyst til å skrive på høyt stoffskifte forumet. men på min side stod det at jeg ikke kunne lage nye...
  4. Svar
    2
    Visninger
    2,336

    Kan det være jeg er på vei til å bli hyper?

    hmm jeg er nå "forkjølet" har vært mye syk i det siste. blir frisk noen dager også er det på an igjen.
    For noen uker siden havnet jeg på akutt motaket med puls på 160 og hyperventilering. De mente...
  5. Sv: Postpartum thyreoditt desember 2006, nå på vei mot hypo

    leste du hèle tråden? I såfall bar du vært veldig tålmodig hjerte1.
    Jeg gråt meg gjennom den
  6. Sv: Postpartum thyreoditt desember 2006, nå på vei mot hypo

    takk for svar. Leste alle mine gamle innlegg i går, og jeg satt og gråt skikkelig. fy så syk jeg har vært:sad:
    ser på måten og hvordan ting er skrevet at jeg ikke har vært meg selv. Gamle minner om...
  7. Sv: Datteren min på snart 4 er ikke i form. blodprøver viser forhøyet TSH, HJelp

    takk jo mer jeg leser, jo mer føler jeg at det stemmer i fht henne.
    Men en anti tpo vil kanskje være avgjørended i fht hva legen mener?
  8. Datteren min på snart 4 er ikke i form. blodprøver viser forhøyet TSH, HJelp

    Jeg har selv vært stoffskifte syk med hypertyreose med en TSH som ikke var målbar og en ft4 som var oppe i over 40. Men det var postpartum og jeg er nå helt frisk. Når jeg ser på datteren min nå blir...
  9. Sv: jeg er tilbake! (mer forvirret en noen gang)

    kjøpt meg glutenfritt brød i dag, var ikke så værst.
    men dyrt:eek: 56 kr. (godt jeg har krav på hjelpestønad, eller hva det heter)
    har brødbake maskin. så tenkte jeg skulle prøve ut litt fremover....
  10. Sv: jeg er tilbake! (mer forvirret en noen gang)

    så koslig du husker meg!:D:D:D
    fikk svar av legen på sykehuset idag.
    han var rimelig sikker på cøliaki, og med min historie så var det typisk for cøliaki.
    i så og si alle biopsiene fra tynntarmen...
  11. jeg er tilbake!(mer forvirret en noen gang)

    for de som ikke husker meg.
    ble syk etter jeg fikk minstegutten min i 06.
    hprtyrose postprtum, ble behandlet, stoffskiftet ble lavt.
    følte meg aldri helt bra igjen selv om stoffskiftet etterhvert...
  12. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    jeg bruker ingen medisiner nå, legen mener...

    jeg bruker ingen medisiner nå, legen mener stoffskiftet mitt er helt fint, siden tsh ikke er høyere.
    formen er ikke helt bra akkurat nå. kanskje jeg bare er sliten
  13. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    nye blodprøvesvar, verdiene bare synker :(ft4 12,5 ref 11-22

    ft4 11,5 ref(11-22)
    tsh 0,83 ref (0,30-4,2)


    2 mnd siden var verdiene:
    ft4 12,5 ref 11-22

    tsh 0,90 ref 0,30-4,2

    jeg er nå 6 mnd på vei med ei jente :D
  14. vil en infeksjon i skjoldkjertelen vises på crp?

    jeg jobber jo nå på et legekontor, og i dag tok jeg blodprøver der.
    bestemte selv å ta ft4 ft3 tsh og crp
    er egentlig i ganske bra form, bortsett fra litt småtterier.
    det som er så kjedelig er at...
  15. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    jeg lurer på om det er noen som har noen...

    jeg lurer på om det er noen som har noen formening om at stoffskiftet mitt kan stige av seg selv igjen? siden det hele tiden har vært på vei oppover frem til nå.
    det er jo lavt nå ligger rett over...
  16. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    ja der sier du noe, hun har tatt prøvene i oslo....

    ja der sier du noe, hun har tatt prøvene i oslo.
    men vet ikke hvilket sykehus de er blitt sendt til
  17. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    jeg sluttet fordi, mine blodprøve resultat...

    jeg sluttet fordi, mine blodprøve resultat egentlig var fine.
    begynnte nemlig med armour for å se om formen ble bedre selv om prøvene var fine.
    og det gjorde den .
    har en episode etter svangerskap...
  18. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    skal se om jeg får tak i legen min på tlf i løpet...

    skal se om jeg får tak i legen min på tlf i løpet av uken
    får høre hva han mener om det.
    kunne tenkt meg å få oppfølging fra en endo, nå i svangerskapet og rett etter.
  19. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    hun klarer fint å gå på jobb men sliter med å...

    hun klarer fint å gå på jobb men sliter med å komme opp om morgnen.
    trene gjør hun og. men føler seg trett.
    må dryppe øynene hver morgen.
    har og stadig blod i urinen og vannlatningsproblemer,...
  20. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    men du Finn. kan du forklare meg?. jeg og...

    men du Finn. kan du forklare meg?.
    jeg og søsteren min har jo ganske lik ft4 på 12,5 og 12,8
    hvorfor er våre tsher så forskjellig tro?
  21. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    nei hun hart ikke tatt jern. hun har symptomer...

    nei hun hart ikke tatt jern.
    hun har symptomer som tretthet, veldig tørre øyne, og hun svetter aldri selv om hun trener
  22. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    hei! jeg bruker ikke armour nå. sluttet da jeg...

    hei!
    jeg bruker ikke armour nå.
    sluttet da jeg fant ut at jeg var gravid.
    stoffskiftet har steget litt og litt helt til nå, som det har blitt lavere.
    formen er ganske bra faktisk. er jo litt...
  23. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    kan noen se på prøve svarene til søsteren min?

    s alat 12
    s asat 19
    s ferrit 54
    s ft3 4,2
    ft4 12,8
    s ggt 10
    jern 23,8
    s kreati 67
    s-LD 166
    S-tibc *87
  24. Svar
    98
    Visninger
    20,552

    nye prøvesvar. stoffskiftet begynner å bli lavt?

    ft4 12,5 ref 11-22

    tsh 0,90 ref 0,30-4,2

    kan dette ha med graviditeten og gjøre?
    4 mnd på vei nå
  25. hei, jeg sluttet fordi jeg for 20 mnd siden fødte...

    hei, jeg sluttet fordi jeg for 20 mnd siden fødte en sønn, og fikk da postpartum. stoffskiftet ble sky høyt.
    begynnte med propyltiuracil, fikk så lavt stoffskifte.
    så kom blodprøvene innen for...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 276
Side 1 av 12 1 2 3 4

Logg inn

Logg inn