Søk:

Type: Innlegg; Bruker: enja; Nøkkelord:

Side 1 av 2 1 2

Søk: Søket tok 0.03 sekunder.

  1. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Enja Dagbok 2009, 2010, 2011

    vink11 Ja jeg har vært heldig med lege, og blir behandlet meget godt av NAV hittil. Nå gjenstår det å få søknad på uføre pensjon. Hvem skulle tro det for 2 år siden? Har alltid vært en fighter, men...
  2. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Enja Dagbok 2011

    hjerte1 hjerte1 hjerte1 hjerte1 hjerte1 til dere
  3. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Enja Dagbok 2011

    vink11

    Hei kjære Anisa og Kevlin! Takk for at dere fremdeles husket meg. Joda jeg er i live og mye har skjedd siden 2011.
    Jeg fikk god hjelp fra Dr. Øverbye, jobbet av og på til i 2011 - våren...
  4. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Enja Dagbok 2011

    Hei Kevlin!

    Takk for svar, jeg var virkelig lei meg igår, men ting ser lysere ut idag på en måte. Jeg var hos legen, han forklarer at han er tvunget til å få meg ut i aktiv sykemelding siden han...
  5. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Enja Dagbok 2011

    Idag hadde jeg legetime kl. 10:30, dette er min lege nr. 3, men han behandler meg som et barn! jeg forsov meg og ringte 10:35 og da fikk jeg regelerett en liten trussel: du må jo forstå at du...
  6. Sv: Legen sier jeg er frisk, men gir meg likevel Levaxin...

    Hei Sharah

    Jeg vet hvordan du har det, min lege sa også at jeg var frisk for mine prøver var helt fine. Selv om jeg hadde en svulst i halsen som var som en halv banan! og jeg var helt Hyper og...
  7. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Enja Dagbok 2011

    Hei, ja jeg er enig i at vi kan lett bli stemplet som rare og at man blir aldri fornøyd... men det er ikke oss det er noe galt med. Det er legene som ikke har svar på hvorfor vi har det slik, og da...
  8. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Enja Dagbok 2011

    Hei Allesammen,

    Tusen takk for gode råd og forslag. Ja jeg har et problem der med at jeg må ha 150 Microgram for å fungere i en jobbsammenheng, men nå fungerer det jo ikke allikevel. Blir stadig...
  9. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Enja Dagbok 2011

    Ja nå har det gått mange måneder siden jeg var her inne sist. Jeg fikk så mange gode råd fra flere. Etter å ha operert bort skjoldbruskkjertelen for 2 (3?) år siden så har det vært mye opp og ned,...
  10. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Hei xx8

    Jeg veier 75 kg, og er 1.74 høy.

    Mvh Enja :p
  11. Svar
    39
    Visninger
    22,008

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Hei xx8

    Jeg veier 75 kg, og er 1.74 høy.

    Mvh Enja :p
  12. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Hei

    Takk for støtte og en bekreftelse på det jeg føler er rett.
    Jeg skifter lege igjen, dette finner jeg meg ikke i.

    På en måte så føler jeg ubehag ved å gå mot legens anmodninger, kan leger...
  13. Svar
    39
    Visninger
    22,008

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Hei

    Takk for støtte og en bekreftelse på det jeg føler er rett.
    Jeg skifter lege igjen, dette finner jeg meg ikke i.

    På en måte så føler jeg ubehag ved å gå mot legens anmodninger, kan leger...
  14. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Igår ringte de fra legekontoret og sa jeg måtte gå ned fra 150 mg til 100 ! Jeg er i full jobb nå og sa at jeg kom ikke til å gjøre dette, men ba om en henvisning til en ekspert slik at jeg kunne få...
  15. Svar
    39
    Visninger
    22,008

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Igår ringte de fra legekontoret og sa jeg måtte gå ned fra 150 mg til 100 ! Jeg er i full jobb nå og sa at jeg kom ikke til å gjøre dette, men ba om en henvisning til en ekspert slik at jeg kunne få...
  16. Svar
    39
    Visninger
    22,008

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Vi skriver 10 mars 2010, fikk en tlf fra min lege at jeg måtte gå med fra 150 til 100 mcg ! Da sa jeg til de at det kommer ikke på tale, jeg forlanger en second opinion fra en spesialist. Nå har jeg...
  17. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Vi skriver 10 mars 2010, fikk en tlf fra min lege at jeg måtte gå med fra 150 til 100 mcg ! Da sa jeg til de at det kommer ikke på tale, jeg forlanger en second opinion fra en spesialist. Nå har jeg...
  18. Svar
    3
    Visninger
    5,001

    Sv: Medisiner og tannhelse

    ok, takk for svar. Skal sjekke ut med legen min og se om han vet noe...
  19. Svar
    3
    Visninger
    5,001

    Medisiner og tannhelse

    Hei

    Jeg merker at mine tenner har forfallt en del de siste 2 årene spesielt, etter at jeg ble "hyper" som jeg var mange år før operasjonen og nå et år etter operasjonen merker jeg at det trengtes...
  20. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Takk for info, jeg kommer til å gjøre det samme som du ! skitt i hele TSH'n den får bare ligge på 0,04 - da var jeg og opp på 22,2 i T4 og følte meg bra !

    I januar prøvde legen å få meg til å...
  21. Svar
    39
    Visninger
    22,008

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Takk for info, jeg kommer til å gjøre det samme som du ! skitt i hele TSH'n den får bare ligge på 0,04 - da var jeg og opp på 22,2 i T4 og følte meg bra !

    I januar prøvde legen å få meg til å...
  22. Svar
    39
    Visninger
    22,008

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Tusen takk, nu tror jeg at jeg forstår hva dette går ut på, litt mer ivertfall :)

    Takk skal du ha Hansen, mye nyttig informasjon her. Jeg begynner å få taket på hva som foregår her i denne...
  23. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Tusen takk, nu tror jeg at jeg forstår hva dette går ut på, litt mer ivertfall :)

    Takk skal du ha Hansen, mye nyttig informasjon her. Jeg begynner å få taket på hva som foregår her i denne...
  24. Svar
    39
    Visninger
    22,008

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Hei igjen,

    Idag fikk jeg svar på de siste prøvene, min lege fokuserer p at min TSH er for lav den var nå nede i 0,10 og skal være mellom 0,20 - 4,0. Derfor mener han jeg må gå ned på Levaxin...
  25. Svar
    60
    Visninger
    23,922

    Sv: Nytt liv... etter operasjon

    Hei igjen,

    Idag fikk jeg svar på de siste prøvene, min lege fokuserer p at min TSH er for lav den var nå nede i 0,10 og skal være mellom 0,20 - 4,0. Derfor mener han jeg må gå ned på Levaxin...
Viser søkeresultater 1 til 25 av 48
Side 1 av 2 1 2

Logg inn

Logg inn