Søk:

Type: Innlegg; Bruker: Anja; Nøkkelord:

Søk: Søket tok 0.04 sekunder.

  1. Graves og nukleær scintigrafi av kjertlen under graviditeten

    Hei igjen.
    Tidligere tråd: Påvist Graves sykdom.

    Lenge siden sist nå, har sine årsaker. Jeg har vært helt skutt, kvalm,svimmel og trøtt. Så har ringt endokrinologen en del ganger for å si det...
  2. Svar
    10
    Visninger
    11,534

    Sv: Påvist Graves sykdom.

    Hei igjen. vink11
    Lenge siden sist nå, har sine årsaker. Jeg har vært helt skutt, kvalm,svimmel og trøtt. Så har ringt endokrinologen en del ganger for å si det slik, da jeg har følt at dette...
  3. Svar
    10
    Visninger
    11,534

    Sv: Påvist Graves sykdom.

    Godt å høre at de er friske:)
    Jeg har ikke hatt så voldsomme symptomer, så kanskje derfor? Fikk brev i posten fra spesialisten idag( kopi av det som ble sendt til fastlegen) , der det står at han...
  4. Svar
    10
    Visninger
    11,534

    Sv: Påvist Graves sykdom.

    Takk for svar, Gekko.
    Godt å høre at du har det mye bedre nå:) Legen skal sette igang block and replace behandling når jeg slutter å amme. Innser at jeg kanskje må begynne å avvenne henne snart. ...
  5. Svar
    10
    Visninger
    11,534

    Sv: Påvist Graves sykdom.

    Hei igjen.

    Tusen takk for svar, Vibeke og Bente. Skal selvfølgelig følge legens beskjed om å ikke bli gravid, men jeg har så lyst til at jeg kan gjøre noe selv for å bli frisk fortere, hjelpe...
  6. Svar
    10
    Visninger
    11,534

    Påvist Graves sykdom.

    Hei. Er ny her, fikk påvist Graves sykdom nå på mandag.
    Verdiene mine på sist prøve var:
    FT4 70 (9-22)
    FT3 29 (2.8-7.1)
    TSH <0.05
    TRAS ble også tatt, men ikke åftt svar på dette enda.

    Jeg...
Viser søkeresultater 1 til 6 av 6

Logg inn

Logg inn