Side 1 av 7 123 ... Siste
Viser søkeresultater 1 til 10 av 62
  1. #1
    Medlem siden
    Aug 2006
    Meldinger
    233

    Standard Høyt stoffskifte. Jeg føler at jeg må følge nøye med på ting og tang selv

    hei på dere alle her.jeg har egentlig symptomer på høyt,men i det forumet er det lite som skjer for tiden.
    ser at det er mer aktivitet her,flott.
    viktig at de som er her inne ikke bare leser,men skriver litt også.
    jeg har blitt SÃ… mye klokere på så få dager takket være brits.
    tror det er lurt at alle som er her kan legge igjen adressen til dette forumet på venteværelset hos fastlegen sin,da blir det garantert MANGE fler av oss her.
    fler som mener dette er en god ide?eller er det kanskje bare hos min fastlege dette ikke henger?
    Jeg føler at jeg må følge nøye med på ting og tang selv, legen gjør lite uten at jeg pusher på han. Jeg må liksom SELV fortelle hva jeg vil han skal gjøre...
    Jeg må selv påpeke avvikene osv, dette gjør det litt vansklig å stole på legen, for JEG går jo til HAN for å bli trygget på sykdommen.

  2. #2
    Medlem siden
    Apr 2006
    Sted
    Sørlandet
    Meldinger
    2,650

    Standard

    Velkommen sandra ;)
    "Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv!"
    Immunopati: Hashimotos, Autoimmun gonadesvikt, ITP (to ganger), Astma IBS, Fibromyalgi.

  3. #3
    Medlem siden
    Aug 2006
    Meldinger
    233

    Standard

    Hei på deg stina.hei benita og brits.
    her er jeg vet dere.he he
    klorer meg fast til alt som lukter info.
    jeg er ganske fersk på pc`n,men kommer meg.
    var å tok nye prøver idag,damen på laben var så HYGGELIG.
    dere vet:hyggelige mennesker kan forandre hele dagen for andre.så er jeg veldig forelsket idag..i mannen min.jeg er så positiv idag.
    ville bare si det....viktig det å vet dere,skryte litt av humøret sitt.
    nesten som:jeg er så glad i dag skal dere vite,forde jeg er gift.he he.reveenka.
    Jeg føler at jeg må følge nøye med på ting og tang selv, legen gjør lite uten at jeg pusher på han. Jeg må liksom SELV fortelle hva jeg vil han skal gjøre...
    Jeg må selv påpeke avvikene osv, dette gjør det litt vansklig å stole på legen, for JEG går jo til HAN for å bli trygget på sykdommen.

  4. #4
    Medlem siden
    Aug 2006
    Sted
    drammen
    Meldinger
    60

    Standard

    Hei søss....(SANDRA)
    Deilig å høre at du har en "positiv" dag.... ..
    Skal til den hygglige damen på laben og ta nye prøver i dag...
    Ã… ut i fra råd herfra, skal jeg be om utskrift fra alle mine målinger fra dag 1...og se hva dere her kan hjelpe meg med å forstå...

    HA EN GOD DAG ALLE SAMMEN.....

  5. #5
    Medlem siden
    Apr 2006
    Meldinger
    2,105

    Standard

    Velkommen Sandra

    Håper du vil trives like godt i dette forumet som meg.

  6. #6
    Medlem siden
    Aug 2006
    Meldinger
    233

    Standard

    hei pådeg cat.
    jeg er innom her ofte,håper på mye bevegelse her.
    ha en fin dag.he he.
    Jeg føler at jeg må følge nøye med på ting og tang selv, legen gjør lite uten at jeg pusher på han. Jeg må liksom SELV fortelle hva jeg vil han skal gjøre...
    Jeg må selv påpeke avvikene osv, dette gjør det litt vansklig å stole på legen, for JEG går jo til HAN for å bli trygget på sykdommen.

  7. #7
    Medlem siden
    Apr 2006
    Sted
    Rogaland
    Alder
    47
    Meldinger
    2,691

    Standard

    Velkommen skal du være
    Hilsen Anne Ma
    Bekymring er som en gyngestol: Den gir deg noe å gjøre, men den får deg ingen steder.

  8. #8
    Medlem siden
    Apr 2006
    Meldinger
    2,105

    Standard

    Takk for det Sandra ha en fin dag du også.

  9. #9
    Medlem siden
    Aug 2006
    Meldinger
    233

    Standard Sandra

    Hei brits.

    Jeg har fått svarene på prøvene mine nå, kan du gi meg noen nyttige kommentarer?

    ref mine

    B 12 200-650 - 254

    TPO o-60 - 293

    T3 3,8

    T4 8-20 - 17

    TSH res(TRAS) - positiv 3,1

    ASAT 13-37 - 10

    TSH 0,20-45 - 0,26
    Jeg føler at jeg må følge nøye med på ting og tang selv, legen gjør lite uten at jeg pusher på han. Jeg må liksom SELV fortelle hva jeg vil han skal gjøre...
    Jeg må selv påpeke avvikene osv, dette gjør det litt vansklig å stole på legen, for JEG går jo til HAN for å bli trygget på sykdommen.

  10. #10
    Medlem siden
    Apr 2006
    Sted
    Rogaland
    Alder
    47
    Meldinger
    2,691

    Standard

    Hei Sandra

    B 12 200-650 - 254

    TPO o-60 - 293

    T3 3,8

    T4 8-20 - 17

    TSH res(TRAS) - positiv 3,1

    ASAT 13-37 - 10

    TSH 0,20-45 - 0,26
    Du bør få opp B 12 nivået ditt. Gjerne B 12 sprøyter (sier de her inne ;) ) Dette kan gi samme symptomer som ved stoffskifte problemer.

    Jeg vet ikke om du har en diagnose eller ikke (er litt "fjern" for tiden). Går du på medisiner for høyt stoffskifte???

    ASAT tror jeg ikke du bør bry deg om om det ikke fortsetter å ligge utenfor ref. Jeg er ikke hjemme hos meg selv og kan ikke finne frem alle linkene mine, og føler meg lettere hadikappet pga det. Så dette blir et halvveis svar desverre. Men gjerne vi kan komme tilbake til det siden om ikke Brits kan gi det et meget bedre svar ;)
    Hilsen Anne Ma
    Bekymring er som en gyngestol: Den gir deg noe å gjøre, men den får deg ingen steder.

Side 1 av 7 123 ... Siste

Lignende tråder

  1. Svar: 23
    Siste melding: 17-03-11, 12:06
  2. Høyt stoffskifte, så lavt. Graviditet med høyt TRAS
    Av Evamol i forumet Stoffskiftesykdommer og graviditet
    Svar: 8
    Siste melding: 11-04-08, 08:55
  3. Kvalme som følge av oppstart på Levaxin?
    Av vekten02 i forumet Levaxin, Eltroxin, Euthyrox etc.
    Svar: 15
    Siste melding: 27-03-08, 12:58
  4. Kjerringråd - for ting og tang :)
    Av Stina i forumet Forum: Kos, kaos og humor
    Svar: 12
    Siste melding: 10-04-07, 22:45
  5. Svar: 9
    Siste melding: 07-02-07, 19:27

Bokmerker

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •  

Logg inn

Logg inn