Side 2 av 2 Først 12
Viser søkeresultater 11 til 14 av 14
  1. #11
    Medlem siden
    Mar 2008
    Sted
    Oslo
    Alder
    60
    Meldinger
    5,125

    Standard Sv: Vanskelig å medisinere

    Legger du ved referanseområdene også? De varierer nemlig fra lab til lab. Tallene må ses i forhold til dem.
    Hashimoto's, hypotyreose, Armour 2009
    Å leve med binyrebarksvikt eller binyretretthet
    • Ren T3 og LDN (lav dose Naltrexon) 2012, virket ikke for meg. Bruker thyroid

  2. #12
    Medlem siden
    Dec 2010
    Meldinger
    10

    Standard Sv: Vanskelig å medisinere

    ft3 3,5-6,5
    ft4 11-25


  3. #13
    Medlem siden
    Mar 2008
    Sted
    Oslo
    Alder
    60
    Meldinger
    5,125

    Standard Sv: Vanskelig å medisinere

    Sitat Opprinnelig skrevet av askepott Vis post
    Hei tusen takk for svar til dere begge
    Jeg har nå fulgt ditt tips og tar levaxin på kveløden, med eplemost. Håper det vil hjelpe meg et stykke på vei...Her er mine prøvesvar fra forrige uke: TSH:3,0, FT4:17,3, FT3 3,5. Veldig bra om noen kan kommentere disse prøvesvarene... Det hadde jeg satt stor pris på!
    FT3 er det aktive hormonet, og hos deg ligger det bunnen av referanseområdet. Kanskje problemet ligger her? At kroppen din ikke makter å endre nok av T4 til T3? Snakk med legen om dette, og be eventuelt om å få forsøke T3 enten i form av Liothyronin eller Erfa (som er både T3 og T4). Erfa krever en spesiell resept, se forsiden, den gis på noe som heter registeringsfritak. sett deg inn i dette, ta med link og utskrifter til legen om du vil forsøke Erfa. De fleste leger har ikke erfaring med registeringsfritak.

    Uansett bør kaskje dette sjekkes ut? Eller øke dosen med Levaxin. Diskuter det med legen din.
    Hashimoto's, hypotyreose, Armour 2009
    Å leve med binyrebarksvikt eller binyretretthet
    • Ren T3 og LDN (lav dose Naltrexon) 2012, virket ikke for meg. Bruker thyroid

  4. #14
    Medlem siden
    Dec 2010
    Meldinger
    10

    Standard Sv: Vanskelig å medisinere

    Hei og takk for svar, det er mulig mangel på ft3 er svaret.., men jeg skal først nå prøve 137,5 mg levaxin hver dag i seks uker...og se hvordan blodprøvene blir da. Skal til en ny lege på Aker, fikk null oppfølging av den forige jeg var hos der. Har dere noen erfaring med hvor lenge en må stå på en dose for å se effekt. Er egentlig 6-8 uker for lite? De verste symptomene nå er egentlig hevelsene under øynene (noen tips for å få bort hevelser forresten? ser ikke bra ut!)og lite konsentrasjon/trøtthet...

Side 2 av 2 Først 12

Lignende tråder

  1. Vanskelig å etablere seg i dag gitt...
    Av Moxa i forumet Forum: Andre emner (enn stoffskifte)
    Svar: 2
    Siste melding: 17-02-10, 22:26
  2. lett/vanskelig er det å bli gravid med stoffskiftesykdom?
    Av Lissa i forumet Stoffskiftesykdommer og graviditet
    Svar: 8
    Siste melding: 29-10-08, 21:03
  3. hjelpes meg, så vanskelig dette er.
    Av Frustrert i forumet Lavt stoffskifte
    Svar: 3
    Siste melding: 14-05-08, 18:28
  4. Vanskelig å orientere seg
    Av Bille i forumet Hjerneskade av lavt stoffskifte: kognitive, psykiske og nevrologiske plager
    Svar: 14
    Siste melding: 18-08-07, 10:27
  5. Vanskelig å bli gravid?
    Av Ruth i forumet Stoffskiftesykdommer og graviditet
    Svar: 2
    Siste melding: 25-05-05, 13:54

Bokmerker

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •  

Logg inn

Logg inn