Sitat Opprinnelig skrevet av Mumimamma Vis post
Hva kan antas er problemet hvis man har symptomer på lavt stoffskifte, men har relativt lave verdier av både TSH og FT4 (begge "innenfor normalen")..?
F.eks: TSH: 0,6 (0,4-4,5) og FT4: 12 (9,5-24)
Hej

Se om du ikke kan finde svar i grafen herunder: