Viser søkeresultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Medlem siden
    Jan 2012
    Sted
    Danmark
    Meldinger
    1

    Standard TSH for høj men t4 og t3 normalt?

    Hej.
    Jeg er ny her på forummet og vil høre om der er nogle der har de samme problemer eller kender til de problemer med stofskiftet som jeg har. Jeg er ganske forvirret, måske mest fordi lægerne ikke ved hvad de skal gøre ved mig.

    Jeg har for lavt stofskifte - vidst nok Hashimotos da min "P-thyreoidea antistoffer" da jeg fik konstateret sygdommen var på over 3000.

    Det har jeg selvfølgelig fået medicinsk behandling for. Og det sidste 2 års tid har jeg haft for høj tsh værdi men normale t4 og t3 værdier (både de frie og "ikke-frie" ligger faktisk i den højere del af normalområdet. Og det har endokrinologerne ikke en forklaring på (har været til flere)Flere gange har de rådet mig til at stige i dosis, men så snart jeg gør det, får jeg symptomer på for højt stofskifte med voldsom hjertebanken. Og kan derfor ikke holde ud at være på en højere dosis.

    Sidst jeg fik taget blodprøver var de :
    Tsh: 16
    T4: 155
    T4frit: 22
    T3: 2
    T3frit:5

    Er der nogle af jer der har prøvet det samme?
    Jeg forstår ikke at min tsh overhovedet ikke har kunne komme ned i normalområdet. Det laveste den har været nede på er 3.90 men det er kun sket en gang.

    Mange venlige hilsner AAbell

  2. #2
    Medlem siden
    Apr 2009
    Sted
    Vestfold
    Alder
    55
    Meldinger
    911

    Standard Sv: TSH for høj men t4 og t3 normalt?

    Hei

    Jeg har det presis som deg. Tror jeg har hatt Tsh innenfor referanseverdier to ganger i min tid med denne sykdommen. Vanligvis ligger jeg mellom 10-20, men har ved siste målinger tippet ned under 10. Ingen av de jeg har vært behandlet av har noen forklaring å gi, det inkluderer endrokrinologer. Jeg har fått beskjed om å dosere etter FT4, FT3 og formen. Men som deg skulle jeg gjerne hatt et svar på hvorfor det er slik. Jeg har søkt rundt på nettet etter forklaringer på "fenomenet", men har tilgode å finne noen. Som deg har jeg også gang på gang forsøkt å dosere meg opp for å få den ned og det resulterer i hypersymptomer. Jeg har derfor gitt opp hele Tsh'en Beklager å ikke kunne hjelpe deg med mer enn å si at du ikke er alene.

  3. #3
    Medlem siden
    Feb 2010
    Sted
    Danmark
    Alder
    53
    Meldinger
    3,360

    Standard Sv: TSH for høj men t4 og t3 normalt?

    Værd at tjekke, hvis man ikke har styr på, hvor meget jod man har og samtidig har høj tsh:

    https://www.drbrownstein.com/homePage.php
    http://video.google.com/videoplay?do...7981044006757#
    http://www.nutri-linkltd.co.uk/artic...t4/player.html

    Jeg har fået disse links af en kær ven, som læser med her og poster dem i tillid, da jeg ikke selv har nået at se på noget af det

    Nielsigne

Lignende tråder

  1. Er det normalt å bli så kjempe sint som jeg er nå?
    Av helgemann i forumet Hjerneskade av lavt stoffskifte: kognitive, psykiske og nevrologiske plager
    Svar: 8
    Siste melding: 20-07-09, 19:26
  2. THS, T4og T3 - hvad er normalt?
    Av jojega i forumet Normalverdiene?
    Svar: 5
    Siste melding: 13-12-07, 15:17
  3. T4 på 10, normalt på Armour?
    Av milla i forumet Naturlig Thyroid medisiner
    Svar: 12
    Siste melding: 06-06-06, 11:57
  4. Hva er normalt energinivå?
    Av cathrin i forumet Lavt stoffskifte
    Svar: 11
    Siste melding: 01-06-06, 14:44
  5. Hva er normalt energinivå?
    Av cathrin i forumet Manglende ork til husarbeid og personlig hygiene
    Svar: 11
    Siste melding: 01-06-06, 14:44

Bokmerker

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •  

Logg inn

Logg inn