Side 2 av 2 Først 12
Viser søkeresultater 11 til 13 av 13
  1. #11
    Medlem siden
    Feb 2013
    Sted
    Bergen
    Alder
    61
    Meldinger
    7

    Standard Sv: Begynner med Liothyronin nå - noe jeg bør passe på?

    Hei igjen
    1 mnd med Liothyronin og alt er bra. Har fått svar på blodprøvene
    T3 2,4 (1,3-2,6)
    T4 11,9 (9,5-22,0)
    STH 0,06 (0,4-4,5)
    S-Kobalaminer 441 (175-700)
    S-Folater 20,1 (>8)
    S-ferritin 81 (18-240)
    S-Jern 23,2 (9,0-34)
    Resultatet er forenlig med subklinisk hypertyreose eller overdosering av tyrosin.
    Bruker idag 75mikrogram levaxin og 10 med liothyronin. Er anbefalt og kutte en dag i uken med levaxin.

    Formen er som sagt veldig bra Dvs er ikke så trett lenger men har heller ingen av symptomene som er beskrevet for hypertyreose. Noen som har noen kommentarer til disse verdiene?
    Takk på forhånd;)
    For å endre signatur: Du må gå inn på "Kontrollpanel" i menyen øverst her, og derfra velger du "Rediger signatur" i venstremenyen. Samme sted kan du endre avatar: velg "Rediger avatar".

  2. #12
    Medlem siden
    Feb 2007
    Sted
    Østlandet
    Alder
    63
    Meldinger
    1,361

    Standard Sv: Begynner med Liothyronin nå - noe jeg bør passe på?

    Hei vriompeis

    Du nevner at du ikke trenger navnet ditt lenger, men jeg foreslår at du beholder det en stund til. Dette fordi du har blitt anbefalt å gå ned på medisin samtidig som du sier du har det fint. Vær lojal mot deg selv, ikke mot TSH-tyranniet legene styrer etter.

    TSH blir ofte supprimert ved tilførsel av T3. Glem TSH.
    Subklinisk hypertyreose eller overdosering, det må være lest ut fra TSH. Du har endelig fått T3-en din opp i referanseområdet (opp mot 85 %) og føler deg bra, er det da noen grunn til å forandre på det?
    T4 ligger på 19,2 % i referanseområdet, overdosert?

    En ting til, det er FT3 du har tatt?

    Og jeg ville beholdt navnet inntil jeg hadde fått alle utskrifter av alle prøver fra legekontoret

    Lykke til videre, ikke la noen ta fra deg den fine formen

  3. #13
    Medlem siden
    Mar 2008
    Sted
    Oslo
    Alder
    61
    Meldinger
    5,134

    Standard Sv: Begynner med Liothyronin nå - noe jeg bør passe på?

    Jeg har en kommentar til at du skal kutte ned på Levaxin. Jeg ville vurdert om det er rett vei å gå. Det er mange holdninger blant leger når det gjelder dosering. Noen mener at Liothyronin ikke skal overstige 10 % av thyroideahormoner som tas. Grunnen skal være at det er slike tall hos en frisk kjertel. Andre sier maksimalt 20 % T3 tilskudd. Andre sier at når T3 settes inn, skal Levaxin settes ned tilsvarende.

    Hvor havner du da? På samme sted som nå, eller verre, vil jeg tro. Det vil si at du muligens ikke blir bedre.

    Anbefaler deg å søke litt på nett og se hva du finner om dette temaet, og gjør deg opp en mening selv om hvordan du ønsker at behandlingen skal være
    Hashimoto's, hypotyreose, Armour 2009
    Å leve med binyrebarksvikt eller binyretretthet
    • Ren T3 og LDN (lav dose Naltrexon) 2012, virket ikke for meg. Bruker thyroid

Side 2 av 2 Først 12

Lignende tråder

  1. Vi begynner å tvile på Osloakutten
    Av Mod i forumet Advarsler
    Svar: 11
    Siste melding: 22-04-14, 20:08
  2. Hvorfor jeg skal passe på med de syntetiske sødestoffer?
    Av Cirkeline i forumet Helbred og kosthold
    Svar: 6
    Siste melding: 22-09-10, 09:03
  3. Når begynner Liothyronin å virke?
    Av Thyr i forumet Kombinasjonsbehandling (synt. T4+T3)
    Svar: 12
    Siste melding: 15-08-07, 18:20
  4. Det begynner å skje noe
    Av JoJo i forumet Solskinnshistorier
    Svar: 1
    Siste melding: 07-08-05, 17:20

Søkeord for denne tråden

Bokmerker

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •  

Logg inn

Logg inn