Viser søkeresultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Medlem siden
    Jul 2012
    Sted
    Møre
    Alder
    43
    Meldinger
    8

    Standard Fine prøver, men føler meg langt fra fin....

    Hei alle sammen. Har fått tilbake prøvesvar fra legen, og han skriver at alt ser bra ut, bortsett fra at vitamin d nivået er i grenseland til å være lavt, så har begynt med tilskudd av d3 for en uke siden. Prøvde å sammenligne med tidligere testresultater, men de har visst endret laboratorium og har nå andre referanseverdier. Går nå på 100 mg levaxin hver dag, har trappet opp gradvis fra 50 mg over et år nå. Mine symptomer for tiden er trøtthet, men vanskelig å sove om kvelden, ingen tiltakslyst og null energi, fryser innvendig, panikkangst, hjernetåke, svimmelhet og diverse smerter i hele kroppen. Og noen rare smerter i hodebunnen som kommer og går....
    Her er prøvesvar:
    Ferritin 97 (15-200)
    B12 394 (170-650)
    Folat >45 (>5,7)
    Homocystein 6,6 (5-15)
    TSH 0,89 (0,2-4,0)
    Fritt T4 18,8 (11-23)
    Fritt T3 3,9 (3,5-6,5)
    Vitamin D 48 (50-150)

    Fint om noen kan se på prøvesvarene og gi meg sin mening, kan jeg være underdosert eller overdosert? Eller kan det være noe annet som bør undersøkes?

  2. #2
    Medlem siden
    Jun 2010
    Sted
    Indre Troms
    Alder
    48
    Meldinger
    2,404

    Standard Sv: Fine prøver, men føler meg langt fra fin....

    Du har FT4 relativt høyt i ref området, men FT3 ligger relativt lavt i ref området. Det betyr at du omdanner for dårlig fra T4 til T3. Dette kan skyldes flere ting, men du kan forsøke et råd som Anisa (bruker på dette forumet) bruker å gi. Det innebærer et selen tilskudd i form av 4-5 paranøtter per dag. Enkelt og godt.

Lignende tråder

  1. "Fine blodprøver", men føler meg ikke frisk
    Av Lærer'n i forumet Mange symptomer, men flotte blodprøver
    Svar: 22
    Siste melding: 14-11-10, 21:28
  2. Fine prøver, men kan jeg kreve behandling alikevel?
    Av Imse i forumet Mange symptomer, men flotte blodprøver
    Svar: 28
    Siste melding: 04-09-09, 11:30
  3. Svar: 28
    Siste melding: 29-10-07, 11:30
  4. Fine prøver, men ikke i form....
    Av tussi i forumet Høyt stoffskifte
    Svar: 6
    Siste melding: 11-11-06, 17:29

Søkeord for denne tråden

Bokmerker

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •  

Logg inn

Logg inn