Viser søkeresultater 1 til 9 av 9
 1. #1
  Medlem siden
  Dec 2008
  Sted
  alle lande
  Meldinger
  1,364

  Exclamation Dr. Jan Kvetny, Næstved Sygehus


  Dr. Jan Kvetny, Næstved Sygehus

  Dr. Jan Kvetny behandler ikke længere patienter med lavt stofskifte.


  Dr. Kvetnys speciale og forskningsområde er metabolisme og stofskiftehormoners virkning i cellerne. Siden 2005 dr. Kvetny har været ansat som specialeansvarlig overlæge ved Medicinsk Afdeling, Afsnit 13 endokrinologi/diabetes samt Endokronologisk Ambulatorium ved Næstved Sygehus beliggende i Region Sjælland, Danmark.

  I 2013 har dr. Kvetny sagt ja til at være faglig konsulent på bogen om lavt stofskifte, skrevet af en af hans patienter - en dansk journalist. Den efterfølgende, voldsomme markedsføring af denne bog gjorde dr. Kvetny berømt indenfor patientgruppen. Et veritabelt stormløb på dr. Kvetnys arbejdsplads på Næstved Sygehus begyndte og fortsatte frem til foråret 2015.

  Det var dog ikke kun blandt patienter, at dr. Kvetny blev berømt gennem salg af denne bog.

  Strategien bag markedsføringen af denne bog bragte dr. Kvetny direkte i fokus hos hans lægekolleger i hele Danmark, hos de lægelige organisationer samt hos sundhedsmyndigheder. Journalisten, bogens forfatter har opstillet dr. Kvetny som et eksempel et efterfølgelse for andre læger.

  At få "livet tilbage" blev et krav og dr. Kvetnys navn blev til et "argument". Underforstået, journalisten, bogens forfatter opfordrer læsere til at "genopdrage" deres læger til være og behandle som dr. Kvetny. I "Rollespil" på side 176-177 instruerer journalisten minutiøst sine læsere i måden at diskutere med de umedgørlige læger, mens i realiteten er dette "rollespil" en direkte opskrift på en effektiv metode til at "pille lægen ned" og fremkalde en konflikt med læger, "rollespillet" åbenlyst bringer i defensiv.

  Efterfølgende med hjælp fra journalistkolleger gør forfatteren lavt stofskifte til en "sensation" i formiddagsmedier, og ellers fortløbende vedligeholder sensationen gennem massivt at udfordre hele lægestanden ved at bruge dr. Kvetny som rambuk, og gøre patienterne til lægernes modstandere.

  Bogen blev salgssucces. Flere foredrags-turneer over hele Danmark sælges fortsat til 10-15 tusinde kroner stykket, og foredragsmarkedet forbliver umætteligt fordi bogen har haft en direkte modsat effekt på behandlingen af lavt stofskifte i Danmark. Fra stille og roligt at blive forbedret over de sidste 5-6 år, er denne udvikling nu stoppet, og endda er gået tilbage.

  Dr. Jan Kvetny behandler ikke længere patienter med lavt stofskifte. Skræmmeeffekten på andre danske læger er tydelig - gruppen af danske læger der har behandlet deres patienter med syntetisk kombinationsbehandling eller med Thyreoid fra Glostrup Produktionsapotek er voldsomt skrumpet.

  Det resterende fåtal af læger, der fortsat behandler deres patienter med disse "kontroversielle" metoder, ser sig ængsteligt over skulderen, af frygt for lægekollegers reaktion. Praktisk talt alle øvrige læger er ikke længere lydhøre og afviser at behandle med andet end syntetisk T4-analog.

  Med udgangspunkt i flere tilbagemeldinger vi har modtaget i løbet af senforår- og sommermånederne, tegner sig nu et klart billede af situationen gældende lavt-stofskifte-patienter, der har været i behandling hos professor dr. med. overlæge Jan Kvetny.

  Dr. Jan Kvetny behandler ikke længere patienter med lavt stofskifte.

  Dr. Kvetnys patienter er nu overtaget af andre læger på Næstved Sygehus. Det forlyder fra flere kilder, at dr. Kvetny kommer ikke tilbage til Næstved Sygehus, tillige med at det ligeledes forlyder, at afdelingen på Næstved Sygehus påtænkes nedlagt, og kun Endokrinologisk Ambulatorium vil fortsætte indtil videre.

  Det er påfaldende, at lægerne der har overtaget dr. Kvetnys patienter, alle udtrykker en stærkt skeptisk holdning til dr. Kvetnys måde at behandle lavt stofskifte på. Patienterne, uanset i syntetisk kombinationsbehandling eller Thyreoid fra Glostrup Produktionsapotek - bliver alle mødt med indirekte advarsler mod at fortsætte med dr. Kvetnys behandlingsdoser.

  Det ser ud til, at Næstved-lægerne ønsker at undgå en kraftig modreaktion fra dr. Kvetnys patienter, og derfor indtil videre er tilbageholdende med straks at pålægge patienterne reduktionen af de hidtidige behandlingsdoser, eller med direkte at afbryde kombinationsbehandlingen med det samme.

  Dog at dømme efter lægernes omtaler af den behandling patienterne hidtil har modtaget - tegner sig allerede et tydeligt omrids af en mulig fremtidig strategi for behandlingen af disse patienter i Næstved Sygehus' regi: behandlingsdoser reduceres; behandlingen med Thyreoid fra Glostrup Produktionsapotek ophører; kombinationsbehandlingen ophører; Endokrinologisk Ambulatorium evt. flyttes til et andet sygehus i Regionen.

  En logisk formodning om hensigten med den allerede igangværende proces er, at Region Sjælland og Regionens Sundhedsfagligt Råd for endokrinologi ønsker at frigøre Næstved Sygehus fra "berømmelsen" relateret til patientgruppens forventninger om specialiseret behandling af lavt stofskifte ifølge dr. Kvetnys behandlingsmetoder.

  Det er set før indenfor den offentlige forvaltning, i politik og i privat erhvervsliv, at langtidssygemelinger anvendes hyppigt til at bløde op på forestående fyringer, ufrivillige overførsler til andre funktioner eller for at tilsløre årsager til diverse sanktioner. Det er jo ikke så kønt hvis lægestandens heksejagt på enkelte medlemmer bliver kendt i offentligheden.

  Vi ved ikke om dr. Kvetnys sygemelding er resultat af en strategisk pålagt sanktion for at have fraveget lægestandens kollegial og faglig behandlingsparadigme, eller om dr. Kvetny virkelig er syg, men....

  .... hvis en toneangivende, højt op i hierarkiet placeret specialeansvarlig overlæge, professor dr. med. sygemeldes på grund af sygdom - hvor almindeligt er det så at de afløsende læger straks går i gang med at ændre den sygemeldte læges behandlingsmetoder? Det er hverken almindeligt eller sandsynligt.

  Det er ikke sandsynligt, fordi hierarkiet indenfor lægestandens arbejdsområder er så stærk, og så restriktiv og ubetinget, at ingen underordnede læger ville turde gå imod det på eget initiativ, medmindre de blev beordret af deres øvrige overordnede til at gøre netop det.

  Uanset hvordan man end forsøger at forstå denne sag, tyder denne adfærd, Næstved Sygehusets læger nu lægger for dagen under møder med dr. Kvetnys patienter, at dr. Kvetnys autoritet er blevet anfægtet, hvilket også betyder at respekten for hans faglighed og anerkendelse af validitet af hans forskning ligeledes ikke længere eksisterer. Dr. Kvetny har afgjort fortjent bedre end det.

  For at finde forklaring på, baggrunden for og årsagerne til den aktuelle situation, dr. Kvetnys patienter befinder sig i, henviser vi til følgende emner:

  1. Snarligt forbud i DK mod Thyreoid og Liothyronin ?
  2. NY bog: Få livet tilbage
  3. Behandling af lavt stofskifte med T3 (ekstern/Thyroid.dk)
  4. Ang. T3-behandling (intern/kilde: endocrinology.dk)
  5. Behandling af lavt stofskifte med T3 (PDF ekstern/Thyroid.dk)


  Selv om denne melding er henvendt til dr. Kvetnys patienter, gælder budskabet dog alle danske patienter med diagnose lavt stofskifte og deres behandlingsmuligheder, idet med samme udgangspunkt og af samme årsag som i Næstved - den danske lægestand over hele Danmark er i gang med lignende projekt: i første omgang at begrænse, dernæst afskaffe alle andre behandlinger af lavt stofskifte, således at kun behandlingen med syntetisk T4-analog får lov til at fortsætte.

  Selv om en enkelt bog umuligt kan være årsagen til alle problemer, har bogen "Få livet tilbage" og dennes aggressive, forklædt som "aktivisme" markedsføring, udløst den endelige lavine af ulykker, der aktuelt rammer danske thyreoidea-patienter. Det er her hos os, at journalisten, bogens forfatterinde blev tilmeldt som bruger d. 12. juli 2010, og det er også her hos os, at nogle af vores brugere har hjulpet hende med informationer om dr. Kvetny i Næstved. Deres hjælpsomhed har kostet også dem dyrt, idet behandlingen hos dr. Kvetny er nu blevet taget fra dem, lige som den er også taget fra alle andre...

  Iført de ironiske briller, har det dog alt sammen gavnet Holbæk-familiens levebrød, i hvert fald indtil videre, men millionær bliver Helle Sydendal ikke på sin bog, eller på sin stråmand-patientforening. Danmark er for lille et sprogområde, hvorimod i de engelsktalende lande, konkurrencen er alt for stor. Blandt læsere af bogen, flere har tilkæmpet sig behandling med enten syntetisk T3, eller med "natur-thyroid", men med mit kendskab til lægestandens magt og foretagsomhed, garanterer jeg, at - read my lips - senest om 2-3 år, er disse behandlinger en saga blot, og de, for tiden, heldige patienter vil ikke kunne finde en eneste "offentlig" læge, villig til at opretholde deres behandling. De havner tilbage på syntetisk T4, medmindre de er velhavende nok til at betale for privat lægehjælp, eller rejse til udlandet.

  Havde vi blot haft den mindste mistanke om, hvad oprettelsen af Helle Sydendals profil, tilbage i juli 2010, ville medføre af ulykker senere, havde vi aldrig godkendt denne registrering, og bogen "Få livet tilbage" ville muligvis aldrig blive skrevet. Men selv hvis den blev skrevet, ville den ikke være vores skyld, og ikke vores medansvar. For det, alle som siden 2013 og fremover nægtes kombinationsbehandling eller behandling med "naturlig" Thyroid, venligst bedes tage imod og acceptere vores dybtfølte undskyldning.
  Sist endret av Admin; 26-08-17 kl 16:16 Begrunnelse: "Døde" links fjernet og erstattet
  Hvis du har noen spørsmål knyttet til bruk av vårt forum - les OSS/FAQ.

 2. #2
  Medlem siden
  Apr 2013
  Sted
  Danmark
  Alder
  60
  Meldinger
  621

  Standard Sv: Dr. Jan Kvetny, Næstved Sygehus

  Fra en lokal kilde ved jeg, at der sker meget på Næstved sygehus lige nu. Sygehuset bliver stort set nedlagt og mange funktioner flyttet til Slagelse.

  Det forventes, at der opretholdes en meget lille akutmodtagelse i Næstved.

  De ansatte der er meget i tvivl om hvorvidt, der er job til dem fremover.

  Om sygemeldingen af Jan Kvetny har noget med det at gøre, det ved jeg så ikke. Et håb er, at sådan en læge finder ud af at slå sig ned som privat praktiserende.

  Tina

 3. #3
  Ann-Britt Gjest

  Standard Sv: Dr. Jan Kvetny, Næstved Sygehus

  Hej dansk norske adm. ved navn We Care

  Jeg synes I / du spreder rygter om Dr. Kvetny som grænser til det ulovlige

 4. #4
  Uregistrerte Gjest

  Standard Sv: Dr. Jan Kvetny, Næstved Sygehus

  Jeg har ikke megen respekt for et unavngivet indlæg, der omhandler en meget dygtig læge i Danmark!

  Danske læger er meget konservative hvad, behandling med Thyroid og Lio angår :-(
  Præparatet blev flittigt brugt, før Eltroxin blev introduceret!

  Eltroxin og for den sags skyld Euthyrox er Begge T4 præparater.
  Der i kroppen skal omdannes til T3.
  Denne omdannelse er meget lille for nogle af os.
  Hvorfor Eltroxin og Euthyrox ikke er nok.

  Liothyronin T3 er et tilskud til før nævnte præparater.
  For os der ikke kan omdanne T4 selv.

  Thyroid Erfa er: T4 T3 T2 T1. Så vidt jeg er orienteret!
  Min krop har brug for Thyroid Erfa.
  Jeg kunne ikke fungere optimalt, kun på Eltroxin :-(
  Min daglige dosis var: 200 mikrogram

  Jeg led dengang af et enormt søvnbehov! Kunne sove helt op til 17 timer i døgnet. Hvilket var meget invaliderende!
  Mine vågne timer, var styret af en, enorm mangel på energi!
  Jeg var øm i stort set alle mine led!
  Kunne ikke huske og havde svært ved at koncentrere mig.

  I dag
  Sover jeg ca 8 timer
  Jeg er ikke øm nogen steder
  Jeg har fået min gamle energi tilbage. Hvilket kan ses på mit hus og have!
  Min hukommelse lider stadig lidt men det kommer forhåbentlig tilbage!

  Har i ret i jeres indlæg at:
  Dr Jan Kvetny er er udelukket fra den danske lægestand?
  Burde den lægevidenskabelige "verden" i Danmark skamme sig!!!!!
  Han hjalp så mange mennesker med at få livet tilbage!!!!

  Helle Andersen
  Lavt stofskifte patient

 5. #5
  Medlem siden
  Dec 2008
  Sted
  alle lande
  Meldinger
  1,364

  Standard Sv: Dr. Jan Kvetny, Næstved Sygehus

  Sitat Opprinnelig skrevet av Uregistrerte Vis post
  Har i ret i jeres indlæg at:
  Dr Jan Kvetny er er udelukket fra den danske lægestand?
  Burde den lægevidenskabelige "verden" i Danmark skamme sig!!!!!
  Han hjalp så mange mennesker med at få livet tilbage!!!!
  Hej Helle

  Vi ved ikke, om Kvetny er udelukket fra den danske lægestand. Vi bygger vores mistanke om grunden til hans fravær på den måde, hvorpå Næstved Sygehusets læger tager imod Kvetnys patienter.

  En af hans patienter beskrev sin sidste konsultation i Næstved således:

  Jeg vidste ikke dr. Kvetny var syg og at jeg skulle tale med en anden læge i stedet. H*n sagde, at h*n tvivlede på at dr. Kvetny kom tilbage. H*n var venlig, men h*n sagde, h*n var urolig over mine blodprøver, fordi T3 var for højt i referenceområde, og TSH var alt for lavt. H*n sagde at dr. Kvetny lå meget højere i dosering end andre læger, og at jeg skulle være opmærksom på alle symptomer fordi de kunne være tegn på højt stofskifte p.g.a. overdose af medicin. Jeg har ingen symptomer. Jeg har det godt og meget bedre and dengang jeg spiste Eltroxin, men h*n har advaret mig alligevel. H*n har gjort mig urolig. Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke nu. Har dr. Kvetny behandlet mig forkert? Skal jeg være bange for at blive syg igen, selv om jeg har det rigtig godt nu? Er det bedst at jeg går tilbage til Eltroxin? Hvad skal jeg gøre?

  Det lyder ikke som at andre Næstved-læger er enige med dr. Kvetny, vel? I læge-miljøet hersker der mange uskrevne kollegiale regler, og det er fuldstændig udelukket, at man går så åbenlyst mod en kollega, medmindre man ikke regner med at skulle arbejde sammen igen.

  Vi kunne ikke svare denne patient på hendes spørgsmål, fordi hun har mere brug for lægehjælp end for tilfældige svar, hun alligevel ikke ville vide, hvad hun skulle stille op med. Vi har derfor rådet hende til at kontakte en privat lægeklinik i Lyngby, hvor hun har chancen for at få den lægehjælp hun trænger til. Fordi det bliver i hvert fald ikke i Region Sjælland, ser det ud til.

  Vi har ingen aftaler om at reklamere for nogle læger, frem for andre. Det er kun fordi at nogle af vores brugere har gode erfaringer med denne klinik, at vi har anbefalet denne person, at kontakte den.

  Vi ønsker dig det bedste, og at du får lov til at forblive i den behandling, der gør dig godt.
  Hvis du har noen spørsmål knyttet til bruk av vårt forum - les OSS/FAQ.

 6. #6
  Medlem siden
  Oct 2006
  Sted
  Danmark
  Alder
  70
  Meldinger
  10,241

  Thumbs down Sv: Dr. Jan Kvetny, Næstved Sygehus

  Sitat Opprinnelig skrevet av Admin Vis post
  Vi har derfor rådet hende til at kontakte en privat lægeklinik i Lyngby, hvor hun har chancen for at få den lægehjælp hun trænger til. Fordi det bliver i hvert fald ikke i Region Sjælland, ser det ud til.
  Nej. Ikke i Region Sjælland. Jeg bor i Region Sjælland og for et par måneder siden skrev jeg til Det Sundhedsfaglige råd for endokrinologi i Region Sjælland og bedt om svar på følgende spørgsmål: "hvilke andre løsninger tilbyder Region Sjælland patienter behandlet for lavt stofskifte, såfremt behandlingen med syntetisk T4 ikke fungerer efter hensigten, og andre mulige sygdomme/tilstande er udelukket?"

  Svar, jeg har modtaget lyder således:

  "2.: Det andet spørgsmål relaterer sig til det problem, at behandling med T4 alene ikke altid har den ønskede effekt.

  Det er noget alle (både praktiserende læger og speciallæger på hospital) er opmærksomme på – og der kan være individuelt vekslende forklaringer:

  F.eks. forkert T4-dosis, anden udiagnosticeret sygdom (f.eks. D-vitaminmangel, gluten-allergi, binyrebarkinsufficiens, hypoparathyreoidisme, m.m.).

  Livskvaliteten er nedsat hos nogle (hos 5 – 10%) på trods af tilsyneladende optimal T4 behandling. Der foregår en del forskning på dette og andre områder, og vi håber på sigt at kunne udvikle og afprøve nye behandlinger.

  Indtil vi har nye forskningsresultater vil vi undgå utilstrækkeligt dokumenterede behandlinger (med Thyroid eller T3), som potentielt kan medføre betydende bivirkninger på længere sigt."

  Hvilke "bivirkninger"?

  Jeg er selv i sådan en utilstrækkeligt dokumenteret behandling (med Thyroid) på ottende år, og jeg har ikke oplevet andre "bivirkninger" end total bedring, efter 29 Eltroxin-år hvoraf de 25 dybt nede i totalt helvede.
  • Tak for at du læste mit indlæg.
  • Vil du vide lidt om hvad jeg står for, er du velkommen til at læse min signatur her

 7. #7
  Medlem siden
  May 2012
  Sted
  Danmark
  Alder
  61
  Meldinger
  30

  Standard Dr. Jan Kvetny, Næstved Sygehus

  Jeg har en immun-sygdom, Hashimoto, og mødte overlæge Jan Kvetny for nogle år siden. På daværende tidspunkt behandlede han ikke med naturligt stofskiftemedicin, og med stor hjælp fra mit bagland, gik han med til at udskrive Thyroid Erfa. Det reddede mit liv.

  Jan Kvetny har lige siden udskrevet Thyroid, og jeg har været velbehandlet igennem flere år. Jeg har ikke været til konsultation Næstved i adskillige år, har faktisk for 2 år siden fået at vide, at det kan jeg ikke, grundet nye regions-bestemmelser, idet jeg kommer fra en anden region. Dog kunne jeg fortsat få udskrevet recept.

  I et journal-notat, for nogle år siden, læser jeg følgende fra Jan kvetny: "Jeg er meget bekymret for, at jeg måske ikke får lov til at fortsætte behandlingen af ......., men finder det rigtigst at fortsætte kontrolprøver og recept."

  Han er en rigtig guttermand, og jeg er så ked af det på hans vegne, i forhold til det dilemma han nu står i.

 8. #8
  Medlem siden
  Dec 2008
  Sted
  alle lande
  Meldinger
  1,364

  Exclamation Sv: Dr. Jan Kvetny, Næstved Sygehus

  Sitat Opprinnelig skrevet av Admin Vis post
  Vi ved ikke, om Kvetny er udelukket fra den danske lægestand. Vi bygger vores mistanke om grunden til hans fravær på den måde, hvorpå Næstved Sygehusets læger tager imod Kvetnys patienter.

  En af hans patienter beskrev sin sidste konsultation i Næstved således:

  Jeg vidste ikke dr. Kvetny var syg og at jeg skulle tale med en anden læge i stedet. H*n sagde, at h*n tvivlede på at dr. Kvetny kom tilbage. H*n var venlig, men h*n sagde, h*n var urolig over mine blodprøver, fordi T3 var for højt i referenceområde, og TSH var alt for lavt. H*n sagde at dr. Kvetny lå meget højere i dosering end andre læger, og at jeg skulle være opmærksom på alle symptomer fordi de kunne være tegn på højt stofskifte p.g.a. overdose af medicin. Jeg har ingen symptomer. Jeg har det godt og meget bedre and dengang jeg spiste Eltroxin, men h*n har advaret mig alligevel. H*n har gjort mig urolig. Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke nu. Har dr. Kvetny behandlet mig forkert? Skal jeg være bange for at blive syg igen, selv om jeg har det rigtig godt nu? Er det bedst at jeg går tilbage til Eltroxin? Hvad skal jeg gøre?

  Det lyder ikke som at andre Næstved-læger er enige med dr. Kvetny, vel? I læge-miljøet hersker der mange uskrevne kollegiale regler, og det er fuldstændig udelukket, at man går så åbenlyst mod en kollega, medmindre man ikke regner med at skulle arbejde sammen igen.

  Nøjagtig som vi har forudset og frygtet, i disse dage modtager dr. Kvetnys, nu forhenværende patienter, et digitalt brev (i deres e-boks) fra Næstved Sygehus.

  I brevet informeres dr. Kvetnys patienter om, at behandlingen med Liothyronin (syntetisk T3) ikke længere tilbydes på Næstved Sygehus, og patienterne fremover tilbydes anden behandling, hvis effekt skal være tilpasset således, at patienternes TSH forbliver indenfor normalområdet. Den eneste behandling som lever op (ned) til dette krav er behandling med syntetisk T4-hormonefterligning, der gennem de sidste årtier utvivlsomt har vist sig at være kun midlertidigt effektiv, og mangelfuld på den lange bane.

  Det ser ud til, at fornuften og anstændig akademisk tvivl ikke bider på de danske medicinske "eksperter" i behandling af lavt stofskifte, så det eneste for os, patientaktivisterne at gøre, er at vi bør skifte fokus fra at informere om andre behandlinger af lavt stofskifte (syntetisk T3 og "naturlig" thyroid) - til at etablere en massiv informationsbase om manglerne ved syntetisk T4-behandling.

  Der findes et hobetal af administrative og videnskabelige kilder og informationer som klart påpeger, påtaler og påviser, at den syntetiske T4-behandling fungerer kun midlertidigt, tillige med at det er ikke muligt - trods hundreder af patenter - at fremstille syntetiske T4-efterligninger der er effektive, og ikke mindst stabile og holdbare.

  Read my lips: der findes ikke præparater til behandling af lavt stofskifte - syntetiske T4-efterligninger som er 100% biotilgængelige, som 100% indgår i menneskekroppens biokemi og metabolisme, og ej heller findes der lægemidler indeholdende syntetiske T4-efterligninger, der er kemisk 100% stabile og kan tåle almindelig langtidsopbevaring, hvad enten hos grossisterne, på apotekernes hylder eller hjemme hos patienterne.

  Når vi nu ikke kan trænge igennem til hjernerne på "ekspert-lægestanden" med videnskabelige og veldokumenterede fakta om effekten af syntetisk T3 og "naturlig" thyroid, lad os slå dem ned med fakta om de syntetiske T4-efterligningers fejl om mangler! Vi har flere Levothyroxine-domæner, vi fra næste år vil benytte til at oprette hjemmesider med veldokumenteret kritik af syntetiske T4-efterligninger.

  Når det gælder pseudo-medicinsk videnskab og spredningen af medicinske "alternative fakta" - blomstrer disse især blandt toneangivende danske overlæger med speciale i behandling af lavt stofskifte.

  Selv om der er hundredtusinde syge af lavt stofskifte i Danmark - kun få toneangivende overlæger bliver hørt, når reglerne for behandlingen af alle disse syge bestemmes: Steen Bonnema, Laslo Hegedus, Jens Faber, Birte Nygaard m.fl.

  Foruden lønningerne i millionklassen hentet i de danske offentlige kasser, disse få overlæger pådrager samfundet tab og udgifter i milliardklassen, ved at holde tusinder af mennesker syge af lavt stofskifte væk fra arbejdsmarkedet!


  Ellers en fortrinlig sag for sundhedsøkonomerne, der sveder over talrige regnestykker til forklaring af de konstant stigende udgifter til behandling og udgifter til sociale ydelser, det stødt stigende antal af stofskiftepatienter koster samfundskassen, når de fem toneangivende danske lægelige "eksperter" afviser de eneste to behandlinger af lavt stofskifte, som på den lange baner bringer patienterne tilbage til en helbredstilstand, der gør det muligt for dem at vende tilbage til arbejdsmarkedet, forsørge dem selv, og betale skat.
  Hvis du har noen spørsmål knyttet til bruk av vårt forum - les OSS/FAQ.

 9. #9
  Medlem siden
  Oct 2006
  Sted
  Danmark
  Alder
  70
  Meldinger
  10,241

  Exclamation Sv: Dr. Jan Kvetny, Næstved Sygehus

  Sitat Opprinnelig skrevet av Admin Vis post
  Strategien bag markedsføringen af denne bog bragte dr. Kvetny direkte i fokus hos hans lægekolleger i hele Danmark, hos de lægelige organisationer samt hos sundhedsmyndigheder. Journalisten, bogens forfatter har opstillet dr. Kvetny som et eksempel et efterfølgelse for andre læger.

  At få "livet tilbage" blev et krav og dr. Kvetnys navn blev til et "argument". Underforstået, journalisten, bogens forfatter opfordrer læsere til at "genopdrage" deres læger til være og behandle som dr. Kvetny.

  I "Rollespil" på side 176-177 instruerer journalisten minutiøst sine læsere i måden at diskutere med de umedgørlige læger på, mens i realiteten er dette "rollespil" en direkte opskrift på en effektiv metode til at "pille lægen ned" og fremkalde en konflikt med læger, "rollespillet" åbenlyst bringer i defensiv.

  Supplerende vil jeg gerne oplyse, at misseren, der fortsat overgår stofskiftepatienter, for hvem standardbehandlingen ikke fungerer, havde affødt mange spørgsmål i miljøet, hvoraf det hyppigste er - 'hvorfor gør lægerne det mod os'?

  Så er det at jeg spørger tilbage: hvorfor skulle det ikke overgå os, når førende endokrinologer siden 2015 turnerer land og rige rundt med en forelæsning for praktiserende læger, hvor et af programpunkterne handler netop om denne ulyksagelige bog - se nedenfor et af lysbilleder fremvist under dette omrejsende foredrag -
  Det er mig, der havde sløret bogens titel og forfatterens navn, men den røde kasse nederst til højre i lysbilledet - den er sørme tilføjet af foredragsholderen himself, hvilket klart og tydeligt bekræfter trådstarterens anklage af bogens krænkende rollespil, som værende den oprindelige årsag til, at det absolutte flertal af danske praktiserende læger er nu permanent præpareret til at møde stofskiftepatienterne med skepsis, uvilje og modstand.

  Tak til forfatteren for at have gravet dette helvedes dybe hul, de danske stofskiftepatienterne nu sidder fanget i, i stedet for at kunne beholde muligheden for en effektiv behandling, de ellers havde før bogen udkom. Som en uerfaren, naiv teenager, troede forfatteren på, at så skæbnesvanger et emne kunne behandles og promoveres aggressivt, som vores stofskiftesygdom var en billig sensation, for at øge salget af bogen og foredrag over det ganske land. Nuvel, for en stund virkede det, og der blev bedre råd til smør på brødet, næste termin, råd til indenlandsk/udenlandsk (?) lægebehandling o.s.v..

  Havde blot ofrene kunnet sige det samme, havde jeg sørme holdt min mund.
  • Tak for at du læste mit indlæg.
  • Vil du vide lidt om hvad jeg står for, er du velkommen til at læse min signatur her

Søkeord for denne tråden

Bokmerker

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •  

Logg inn

Logg inn