Side 23 av 23 Først ... 13212223
Viser søkeresultater 221 til 226 av 226
  1. #221
    Medlem siden
    Apr 2006
    Sted
    Indre Troms
    Meldinger
    240

    Standard Sv: Operert for graves -94

    Oppdaterer litt
    Det e nu 4 dager siden jeg startet ny opptrapping med armour,denne gang med 15 mg pr dag,siden jeg opplevde å få symtomer på hypertillstander da jeg økte med 30 mg.
    Og folkens kryss fingre i dag har æ vært og shoppa klær halve dagen,humøret er bedre om morran og æ merke ikke noe til økning....ennu...
    Daglig dose er 1 grain og 15 mg om dag.
    Har det pr i dag mye bedre enn æ har hatt det de siste åran

  2. #222
    Medlem siden
    May 2010
    Sted
    Sverige
    Alder
    66
    Meldinger
    263

    Standard Sv: Operert for graves -94

    Så flott, Pusur. Jeg krysser fingrene.

  3. #223
    Medlem siden
    Jun 2010
    Sted
    Indre Troms
    Alder
    48
    Meldinger
    2,404

    Standard Sv: Operert for graves -94

    Da satser vi på at det går rette veien, Pusur.

  4. #224
    Medlem siden
    Apr 2006
    Sted
    Indre Troms
    Meldinger
    240

    Standard Sv: Operert for graves -94

    [QUOTE=pusur;106774]Oppdaterer litt

    Og folkens kryss fingre i dag har æ vært og shoppa klær halve dagen,humøret er bedre om morran og æ merke ikke noe til økning....ennu...

    Det var i går.....Men i dag ZZZZZZZZZZ..........

  5. #225
    Medlem siden
    Apr 2006
    Sted
    Indre Troms
    Meldinger
    240

    Standard Sv: Operert for graves -94

    Har hatt det greit de siste ukene og det gikk fint og øke med bare 15 mg armour.Har hatt energi i motsettning til tidligere,spaserturer 4 gang i uka på en liten time har gått veldig fint,kjenner ingen,absolutt ingen muskelverk etter utskeielser,det gjorde æ til gangs på levaxin!!
    Nu e nok tiden inne for og prøve å legge til 15 mg armour igjen..tok blodprøver i forrige uke og de kom ut sånn her:

    Tsh - 8,04. T4 - 6 T3 - 3,7 !!!!

    det pussige e at æ føle meg ikke såååå ille,har vært verre,men det som gleder meg nu er at det ser ut som blodprøven indikerer formen min,og står i forhold til medisininntaket mitt,det har det aldri gjort tidligere .Spennende,skal finne min optimale dose,men har skjønt at det tar tid..

  6. #226
    Medlem siden
    May 2010
    Sted
    Østfold
    Alder
    38
    Meldinger
    2,765

    Standard Sv: Operert for graves -94

    Sitat Opprinnelig skrevet av pusur Vis post
    Har hatt det greit de siste ukene og det gikk fint og øke med bare 15 mg armour.Har hatt energi i motsettning til tidligere,spaserturer 4 gang i uka på en liten time har gått veldig fint,kjenner ingen,absolutt ingen muskelverk etter utskeielser,det gjorde æ til gangs på levaxin!!
    Nu e nok tiden inne for og prøve å legge til 15 mg armour igjen..tok blodprøver i forrige uke og de kom ut sånn her:

    Tsh - 8,04. T4 - 6 T3 - 3,7 !!!!

    det pussige e at æ føle meg ikke såååå ille,har vært verre,men det som gleder meg nu er at det ser ut som blodprøven indikerer formen min,og står i forhold til medisininntaket mitt,det har det aldri gjort tidligere .Spennende,skal finne min optimale dose,men har skjønt at det tar tid..
    Joda, men det er tross alt ikke så farlig at det tar tid når det går RIKTIG vei.
    Diagnostisert etter "depresjonsymptomer" - mai 2010 & smgjs private side ...
    -- og det som er deilig er at NÅ er avataren min ironisk

Side 23 av 23 Først ... 13212223

Lignende tråder

  1. Svar: 4
    Siste melding: 13-11-11, 09:25
  2. Operert for kreft
    Av Tuppelura i forumet Kreft i skjoldbruskkjertelen
    Svar: 12
    Siste melding: 10-08-10, 19:56
  3. Jeg ble operert i to omganger
    Av Idea i forumet Kreft i skjoldbruskkjertelen
    Svar: 2
    Siste melding: 09-08-10, 15:58
  4. Jeg ble operert for tre uker siden.
    Av ANNEM i forumet Operasjonssalen
    Svar: 3
    Siste melding: 26-03-10, 16:14
  5. Operert.....
    Av Hege i forumet Kreft i skjoldbruskkjertelen
    Svar: 12
    Siste melding: 12-08-05, 08:40

Søkeord for denne tråden

Bokmerker

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •  

Logg inn

Logg inn