Side 2 av 9 Først 1234 ... Siste
Viser søkeresultater 11 til 20 av 90
  1. #11
    Medlem siden
    Mar 2007
    Sted
    Østfold
    Alder
    52
    Meldinger
    101

    Standard Uke 3

    Jeg er lav på D så jeg har fått reseptbelagt tilskudd der nå.
    TrioBe har jeg tatt lenge og nivå der er helt bra.

    Jeg var forøvrig hos fysioterapeuten i dag.
    De vanlige triggerpunktene med vondt var borte vekk.
    Musklene var ikke så vonde som de har vært. Det var nesten behagelig å være der i dag. (Hun behandler rygg og nakke)
    Kan det ha noe med Levaxinen å gjøre?
    Det er litt lett å tro det fordi bedringen var så veldig markant.

    Blir spennende å se etterhvert.

    Ha en fin dag alle sammen.

    -Irene-

  2. #12
    Medlem siden
    Mar 2007
    Sted
    Østfold
    Alder
    52
    Meldinger
    101

    Standard Uke 4

    Er nå i min fjerde uke på Levaxin.

    I dag er første dag uten å være plaget av leamus på øyet !

  3. #13
    Medlem siden
    Mar 2007
    Sted
    Østfold
    Alder
    52
    Meldinger
    101

    Standard Re: Uke 3 - Onsdag 28. mars 2007

    I dag var jeg hos legen igjen for å prate om de siste blodprøvene.
    Han ville vi skulle øke dosen med 25, så nå tar jeg 75 hver morgen.
    Han var fornøyd med verdiene men ut fra de kliniske symptomene ville han vi skulle prøve å øke dosen.

    Verdier 28.mars 2007
    TSH - 0,77 (0,2 - 4)
    FT4 - 13,8 (9 - 22)
    FT3 - 3,7 (2,3 - 5,7)

    Verdier 14. februar 2007:
    Anti-TPO - 598 (<35)
    TSH - 1,2 (0,2 - 4)
    FT4 - 11 (9 - 22)
    FT3 - hadde han ikke fått målt.


    Om leamus - Er nesten helt borte !
    Blir spennende å se om den blir mer aktiv igjen nå når vi har økt dosen....

    Ellers merker jeg bedring på temperaturen i kroppen. Føler meg ikke så frøsen.
    Energi-nivået mitt er klart på vei oppover.
    "Kremtebehovet" er nesten borte.
    Klør merkbart mindre i hodebunn.
    Sliter med sinnstemningen og våkner fortsatt ikke uthvilt.
    Fog-brain har jeg også fortsatt.

    -Irene-

  4. #14
    Medlem siden
    Mar 2005
    Sted
    Akershus
    Meldinger
    5,332

    Standard

    Prøvene dine er 37 for ft4 og 41 % for ft3 og fremdeles noe lave.

  5. #15
    Medlem siden
    Mar 2007
    Sted
    Østfold
    Alder
    52
    Meldinger
    101

    Standard

    Sitat Opprinnelig skrevet av nora
    Prøvene dine er 37 for ft4 og 41 % for ft3 og fremdeles noe lave.
    Takk for utregningen. Prøvde å finne ut hvordan du gjør det... men knotten hang ikke helt med.. Kan du forklare?
    Evt linke til en forklaring ?

    Ha en god natt!

  6. #16
    Medlem siden
    Mar 2005
    Sted
    Akershus
    Meldinger
    5,332

    Standard

    Du finner en link til en nettside hvor du beregner prosentene under nyttige linker.

  7. #17
    Medlem siden
    Mar 2007
    Sted
    Østfold
    Alder
    52
    Meldinger
    101

    Standard Mai dager og forkjølelse

    Torsdag 26. april økte jeg dosen med Levaxin fra 50 til 75.
    Jeg var i bedre form og i bedre humør enn på lenge de neste dagene.

    1. mai dro jeg ned til min søster for å gi min konfirmasjonsgave til niesen min og hjelpe til med konfirmasjonen 6. mai. ( http://www.vgb.no/7641/perma/201816 )

    Lørdag 5. mai begynner jeg bli forkjøla. Jeg hangler meg gjennom konfirmasjonen. Mandag kjører jeg hjem, til tross for at jeg ikke hadde noe bak et ratt å gjøre. Trøtt, tett, tung i hodet og vanvittig sliten.
    De to neste dagene ligger jeg omtrent i koma.
    Torsdag var bedre men siden jeg fortsatt var helt tett så fikk jeg akutttime hos legen. Der fikk jeg Rhinex tabletter for å dempe hovne slimhinner. Tok de et par dager og syntes det lettet trykket.

    Poenget her er at nå er det 14 dager siden den forkjølelsen slo ut, jeg har en knipetang over hodet som gir meg en kvalmende hodepine, øresus, nesa renner fortsatt, og jeg er grumset i halsen.
    Jeg våkner hver morgen med hete-tokter.

    Jeg er så vidt jeg vet ikke allergisk mot pollen og sånt.
    Forkjølelse pleier ikke sitte i så lenge som dette hos meg...
    Er det Levaxin-økningen eller forkjølelsen dette kommer av ?
    Har lest at man kan få hodepine ved overdosering, men er usikker på om jeg skal kutte ned til 50 igjen for å se hva som skjer eller vente til forkjølelsen er ute av systemet...

    Kommer meg gjennom dagene med hjelp av Ibux og Paracet...

  8. #18
    Medlem siden
    Mar 2007
    Sted
    Østfold
    Alder
    52
    Meldinger
    101

    Standard Overdose

    Prøvde å søke litt rundt i forumet og fant ut at det kan være at økningen fra 50 til 75 har gitt meg overdosesymptomer.

    Om det er tilfelle - bør jeg da kutte ned til 50 igjen eller skal jeg holde ut til den 30. mai når jeg skal inn og ta nye blodprøver ??

  9. #19
    Medlem siden
    Apr 2006
    Sted
    Rogaland
    Alder
    46
    Meldinger
    2,691

    Standard

    Hvilke symptomer har du? Og hvor kraftig er symptomene? Av og til går slike ting over av seg selv kroppen må bare venne seg til det liksom.
    Hilsen Anne Ma
    Bekymring er som en gyngestol: Den gir deg noe å gjøre, men den får deg ingen steder.

  10. #20
    Medlem siden
    Mar 2007
    Sted
    Østfold
    Alder
    52
    Meldinger
    101

    Standard

    Sitat Opprinnelig skrevet av Anne Ma
    Hvilke symptomer har du? Og hvor kraftig er symptomene? Av og til går slike ting over av seg selv kroppen må bare venne seg til det liksom.
    Hodepine og øresus

Side 2 av 9 Først 1234 ... Siste

Lignende tråder

  1. FemIce i farta (håper jeg...)
    Av FemIce i forumet Presentasjoner
    Svar: 3
    Siste melding: 15-03-07, 16:53

Søkeord for denne tråden

Bokmerker

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •  

Logg inn

Logg inn